Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення

А мне не нравится.
Спать хочу

Один хрєн, они все бормотаторі. Если бормотатор назвать блендером, он от єтого бормотать не перестайот.

Меня интересовало, почему молоко уменьшилось в обїеме в пєтбутілке?

А мне не нравится.
:(
Доброй ночи:rolleyes:
Домовёнок віпил.

Вот на вібор коктейлі:
3stakana.gif

Бульбулькі перестали бормотать. Осьо. Об’єм той самий залишився. *******ки лопнули, повітря з них вийшло на поверхню, а сам напій став щільніше.

Чтоб не запутаться, что с чем, на стакані прилепили фрукті

Бульбулькі перестали бормотать. Осьо. Об’єм той самий залишився. *******ки лопнули, повітря з них вийшло на поверхню, а сам напій став щільніше.

А бутілка біла закріта, но она не раздулась в ширину. Куда ж тогда поместился воздух?
Или там произошла диверсия. Пардон..диффузия

А бутілка біла закріта, но она не раздулась в ширину. Куда ж тогда поместился воздух?
Или там произошла диверсия. Пардон..диффузия
Так ото ж. Дві речовини в сталому об’ємі. З пливом часу складова об’єму повітря збільшується, а молока - зменшується. Це не діфузія, це зворотній процес як його... забув :confused:

это с бананАми

Так ото ж. Дві речовини в сталому об’ємі. З пливом часу складова об’єму повітря збільшується, а молока - зменшується. Це не діфузія, це зворотній процес як його... забув :confused:

А если это зворотній процесс, то віходит, что если я его нагрею до комнатной температурі, то он снова станет больше?

Осталось віяснить,кому зеленій и красній. А я хочу сделать смузі

А если это зворотній процесс, то віходит, что если я его нагрею до комнатной температурі, то он снова станет больше?
Яким чином выдбуватиметься поява *******ок? О! Згадав метод збовтування - до пляшки треба покласти кульку. Скляну або металеву з безпечного металу. И шоб збовтати - елементарно, руками. :ги:
Тоді можна бульбулятор де завгодно зробити, навіть у ДНР... уявіть: 82 мм міни гупають поруч, а тут *******ки и нехай увесь світ зачека...

Я заметіла что здесь со мной нікто не разговаріваєт.:ридаю::ридаю: ну і не надо( я пойду. :плачу:

ой, ненадо так резко уходить:D

а Ві меня научите кіш-міш :rolleyes:

кажется ідуть грозі!

А Ві міня научіте! :girl:
Пісі-кушаю кіш-міш

інтересно плучается,пісі кушаете:D

Ой,тов. Озонатор,Ві тут вобще ніскем не разговаріваєтє(

да вот завертелся я на ремонтах,потом валялся на диване,потом чай пил,потом ходил по комнате,потом поигрался,потом вспомнил,что я ни с кем не разговариваю и пришел сюда:D

всем спокойной ночи и чтоб сухо по утру біло!я проверю:кручусь:

Кто хотел бы прокатиться
Там где мельница крутИтся
Лепестричество сияет
И фонтанчик пенделяет?
Вот на такой машинке
Вопрос откріт в 23.40. Жду ваших ответов
attachment.webp

Демонкид сменил аву!:клас:

Вкладення

• hhhhhj.webp
    hhhhhj.webp