Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Идут грозі - Part 3

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
а када нєкада7 там вібор небольшой. колготкі и ещьо колготки на лицо, шоб фантомасі пужались. Бєзобразно, зато єдинообразно.
я на фонтомасофф вніманія нє оброщаю...
с іхнімі дурацкімі шуткамі ужє давно всьо йасно.

а када нєкада7 там вібор небольшой. колготкі и ещьо колготки на лицо, шоб фантомасі пужались. Бєзобразно, зато єдинообразно.

Колготкі і колготкі єто не для девачков одежка:)

кокококонєшно111 но я сірамно счітаю, што любая одєжда луччє всіво смотріцца на спінкє стула.

Мі жівьом не в африках, так шо большую часть времени некомфортно перемещаться по улицам без одежки:) Та і кажется незаконно...

йа Вам пасікрєту скажу... нада викубазис віводіть на чістую воду))
Хм, а что со мной не так. Я принимаю душ 2 раза в день. Так что я чистая.

Ближайшая чистая вода *** находится в Мьортвом море. Єсли ВикуБазис туда віводить, єто будет похищєниє. :rolleyes:

Я б хотела сейчас на море :rolleyes:

Мі жівьом не в африках, так шо большую часть времени некомфортно перемещаться по улицам без одежки:) Та і кажется незаконно...
тофсьо фігня. главноє - шоп на попє фост біл1

а колготкі на ліцє - законно777

О пушістій фост и длінній:любов::любов::любов:

єслі пушістій і длінній фост, а всьо остальноє малєнькоє і нєпушістоє - цє ж нє дужє кросіво навіть у кросівому платтячку...

а вот кісточкі:любов: прєкрасно смотрятся на любіх ухах1 і мощніє пєрєдніє ляяяпі:любов:

Назад
Зверху Знизу