_pasha
P
Но колготкі без платтячка некрасіво!
а када нєкада7 там вібор небольшой. колготкі и ещьо колготки на лицо, шоб фантомасі пужались. Бєзобразно, зато єдинообразно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
йа Вам пасікрєту скажу... нада викубазис віводіть на чістую воду))

я на фонтомасофф вніманія нє оброщаю...а када нєкада7 там вібор небольшой. колготкі и ещьо колготки на лицо, шоб фантомасі пужались. Бєзобразно, зато єдинообразно.
а када нєкада7 там вібор небольшой. колготкі и ещьо колготки на лицо, шоб фантомасі пужались. Бєзобразно, зато єдинообразно.

я на фонтомасофф вніманія нє оброщаю...
с іхнімі дурацкімі шуткамі ужє давно всьо йасно.

кокококонєшно111 но я сірамно счітаю, што любая одєжда луччє всіво смотріцца на спінкє стула.Платтячко когда красівое ни может ничо іспортіть![]()
Так и кєрєнка не сильно дєвочка. Пиляд - то можетбідь. Но не женскаго пола.Колготкі і колготкі єто не для девачков одежка
Так думаете? Хм, даже интересно.віростєд тигр!
кокококонєшно111 но я сірамно счітаю, што любая одєжда луччє всіво смотріцца на спінкє стула.
Та і кажется незаконно...Так думаете? Хм, даже интересно.

Ві слушали йобєрга? єто ж пєсєц...
мну раньше не довелосьТак и кєрєнка не сильно дєвочка. Пиляд - то можетбідь. Но не женскаго пола.
А рупь вообще овцейоу.
чєрєнок, в общєм...Тада оно должно біть керенком!
Хм, а что со мной не так. Я принимаю душ 2 раза в день. Так что я чистая.йа Вам пасікрєту скажу... нада викубазис віводіть на чістую воду))
Ближайшая чистая вода *** находится в Мьортвом море. Єсли ВикуБазис туда віводить, єто будет похищєниє.![]()

тофсьо фігня. главноє - шоп на попє фост біл1Мі жівьом не в африках, так шо большую часть времени некомфортно перемещаться по улицам без одежкиТа і кажется незаконно...
тофсьо фігня. главноє - шоп на попє фост біл1

Ві слушали йобєрга? єто ж пєсєц...
мну раньше не довелось
О пушістій фост и длінній![]()
прєкрасно смотрятся на любіх ухах1 і мощніє пєрєдніє ляяяпі
єслі пушістій і длінній фост, а всьо остальноє малєнькоє і нєпушістоє - цє ж нє дужє кросіво навіть у кросівому платтячку...