Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ее перемещение назівается - "гусенитса"?гусєнітсо - єто глагол, а нє сущєствітєльное.

оні тожє ріжіє7А на птичек кто хочет посмотреть?
Я уже спросила у него. Жду ответа.Ника,
покажітє chernij - он лубіт ріжіхЪ.
Ее перемещение назівается - "гусенитса"?![]()

оні тожє ріжіє7

совєршєнно вєрно1
![]()

главноє - нє ржать дажє в глубінє душі: оні очєнь чувствітєльніє1Они такие хорошенькие. Но надо очень тихо фотографировать.![]()

Совєршєнно вєрно1 Я іскрєннє рад тому, чьто в Вас открілся сєй талант1Значит она біла так названа в честь ее способа передвижения?![]()

Ві тожє кошка, раз любітє фотоохотіться на птічєкПтички:

Даже и міслях не біло, просто улібаюсь. Они ж миліе.главноє - нє ржать дажє в глубінє душі: оні очєнь чувствітєльніє1

Совєршєнно вєрно1 Я іскрєннє рад тому, чьто в Вас открілся сєй талант1:прыгун:
Ві тожє кошка, раз любітє фотоохотіться на птічєк:прыгун:

чьто-то мнє подсказіваєт, чьто оні нєвкуснієДаже и міслях не біло, просто улібаюсь. Они ж миліе.![]()

птiчкi номер 3 -Они такие хорошенькие. Но надо очень тихо фотографировать.
А ЄТО - гусєніцо? Я думал шото тіпа морского огурца...У єтой мінє фігура нє нравітся. Но сірамно - спісібо за дємонстрацію1 :цылаваю ручку:гусєнітсо - єто глагол, а нє сущєствітєльное.
Вобщєм - состояніє душі
А ЄТО - гусєніцо? Я думал шото тіпа морского огурца...

Колючкі, голіші, водорослі с комішом і какая-то трава похожая на подводную - і шо я должєн біл думать?да, подводная лаванда із Маріанской впадіні... она такая![]()

а такжє нєдорослі і пєрєдоросліКолючкі, голіші, водорослі с комішом і какая-то трава похожая на подводную - і шо я должєн біл думать?![]()

Ага, Мітрофанушкі і єті, как іх... От блін, склєроз... А, отрокі!а такжє нєдорослі і пєрєдорослі![]()

Мi вчера уже пришли к вiводу, что если страстно покусает - ето нормально. Оранжевая страсть...
гусєнічная страсть можєт біть заразной: обожрусь траві-лістіков і окуклюсь...вмєстє с олухаміАга, Мітрофанушкі і єті, как іх... От блін, склєроз... А, отрокі!![]()

а гдє грозі?
вопрос провоцирует неприличнiй ответвопрос провоцирует неприличнiй ответ
воспітанніє гінєкологі отвєчают "на работє"воспітанніє гінєкологі отвєчают "на работє"