Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі - Part 2

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
Идут г р о з i

i радугi

Останнє редагування:
хмарі по нєбу та хмірі по уліцє
щось мєні підказує, чьто воні всі хмуріє *****асі.

Это точно. В тарахтайке с утра столько таких хмуріх *****асов ехало! Я думала, шо то зомби! Страшно даже:(

Доброго дня! Идут тучі і хмарі, діщ и ветір (треба було одягати теплий светір), листя мокре іде на дареві.
Декілька правил , якщо ви на вулиці:
Якщо ви тримаєте криші з ручками , то краще не зачипляйте ними гілки, а то буде як в душі, тільки гірше.
Якщо ви користуєтесь транспортом ,то свої парасільки треба закривати повністю, бо буде халепа.
Сьогодня зрання я відкрила свій зінт, і в ньому зникла ручка. Потім я зрозуміла, що він просто вигнувся догори дригом.
Тому ще одно спостереження: іде вітер і ветір!
Вони разом ідуть. Тримайтеся разом із парасолькою або зінтіком і не дозволяйте йому іти самому.

светір7 а колготкі7

светір7 а колготкі7

А , и так тоже можно. Одеть жілеточку и колгітки как рукава. Вообще надо комбініровать одежку.

мі с Томарой ходім парой :іржач:

Ооооооо! Хорошее замечание :іржач:

А знаеєте , чим вони відрізняються? вітер и ветір

Тим що вітер у небі хмарі гоняє и тучі, а ветір із-під дерев біжить підсветір!
Тому тепліше треба шапку

Все вішло. Со слабительнім перебрал.:іржач: Может даже вішло больше , чем все! Настолько больше, шо как видите даже пальчики устали писать срч, а теперь и голова занята поиском тб и ручички отдіхают от процедур

Все вішло. Со слабительнім перебрал.:іржач: Может даже вішло больше , чем все! Настолько больше, шо как видите даже пальчики устали писать срч, а теперь и голова занята поиском тб и ручички отдіхают от процедур

:іржач:как варіант:D

Нашла охфигительную композицию:eek::eek:

А вот еще классное исполнение:

вторая пєсня сама по сєбє - сєло, но ісполнєніє классноє. Єслі бі єщьо віпєндрьож убрать... вашпє біло бі супір1

i2075.jpg

Он смотрит в телескоп?

вторая пєсня сама по сєбє - сєло, но ісполнєніє классноє. Єслі бі єщьо віпєндрьож убрать... вашпє біло бі супір1

А про грозі с соловьями шо скажите, єто та шо намбер ван?

Назад
Зверху Знизу