Статус: Офлайн
Повідом.: 30799
Повідом.: 30799
А ти звiдки знаэш?Вистачить.![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ти звiдки знаэш?Вистачить.![]()

та ни, повидомлення наклацав![]()

він тобі фото дав?![]()

А ти звiдки знаэш?![]()

СЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕгААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

та ни, повидомлення наклацав

Я не розумію, що тут відбувається![]()

Не обманывай Ташу![]()
777 повидомлень.......

от не треба відволікатися на сторонні справи.![]()

777 повидомлень.......
а вы мне уже тут приписали......![]()

а вы мне уже тут приписали......![]()

забей!Я теряю нить беседы![]()

ты уверен шо ты не деффачка?-Докторе, напишiть або маленька, або така як у всiх.![]()

хм. штучне - це моветон.
добре, повторимо.Я теряю нить беседы![]()

чи ти сором'язливий? давай своє , тільки щоб біля одвірку, стоячи, відразу відповідь отримаєш.![]()
забей!![]()
хм. штучне - це моветон.

добре, повторимо.чи ти сором'язливий?

забей!![]()
що так швидко?
а что ты имеешь ввиду???що так швидко?

з розетки витягати не пробувала ?alt+ctrl+del

alt+ctrl+del![]()
Ладно, я кажется понял о чем ты, хотя, может и не правильно понял

озвучь....................................или как всегда--недоговорками.....а что ты имеешь ввиду???
поручик МОЛЧИ!!!!!!