Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

идеальный вес

• Автор теми Автор теми машуня11
  • Дата створення Дата створення
Вони справжнi, сам збирав :rolleyes:
де?
Тодi стане не цiкаво, але ви можете свою показати, я зрадiю цьому :)
не про мене справа.
Не цікаво вже становиться, бо це як яйця - переварені - вже не смачно.

Не цікаво вже становиться, бо це як яйця - переварені - вже не смачно.

Та кому ж цiкаво яйця в кип'яток мокати. :D

те що і ти.:rolleyes::D
так-так ,Ржевський.

Хорошо пойдет, думал про себя поруччик, девки пошлые, мечты их выдают. :D

зараз? ви шо - збочинець? :d
Тому що ви вигадали собі казку про чарівного клона, та навіть не намагалися сприймати мене як особистість :(
хм ,а де принца загубили? взагалі якщо це не так ,Вам повинно бути все одно що думають кілька флудерів шанованих осіб тут про вас. дружня порада - змініть нік якщо це правда.
Та кому ж цiкаво яйця в кип'яток мокати. :D
мабуть тим хто не любить смажене.

зараз? ви шо - збочинець? :d

Романтик :rolleyes:
хм ,а де принца загубили? взагалі якщо це не так ,Вам повинно бути все одно що думають кілька флудерів шанованих осіб тут про вас. дружня порада - змініть нік якщо це правда.

Я не знаю про кого ти кажеш. Мiняти нiк не бачу сенсу, люди кажуть, що він гармонує з багатьма темами :)

я смотрю здесь собрались одни щыри украйинци. просто капэць.

и никто ни разу не написал ни одного красивого предложения на дэрж. мови.
спрашивается ,для чего этот выпендрежь?

я смотрю здесь собрались одни щыри украйинци. просто капэць.

и никто ни разу не написал ни одного красивого предложения на дэрж. мови.
спрашивается ,для чего этот выпендрежь?

Покажи как надо :)

у меня нет клавы на укр.
разговариваю только на деловой. на литературной не умею. лучше никак , чем лишь бы как.

пані, не треба сюди своє політичне та українофобство приносити.
видихніть .
Та якщо ви така поборниця цього ,то знаєте що є офіційна, літературна та розмовна види мови, розумієте де і коли вони вживається. Мені що тут писати вірші та літературні гіперболами ,метафорами оспівувати шановних співбесідникив ,чи перекладати звіт з чергової наради..

круто. память у тебя отличная. а у меня наоборот, нет уже англ. стерлась)))

Да здесь больше не память, а привычка. Если долго печатать, то пальцы запоминают где какая клавиша находится и отсутствие русской разметки уже перестает быть проблемой, главное найти одну клавишу ориентир и все, пальцы сами пошли в ход :)

пані, не треба сюди своє політичне та українофобство приносити.
у вас хреново со зрением. да и перевод хромает. не пользуйтесь переводчиком, он врет.

Та якщо ви така поборниця цього ,то знаєте що є офіційна, літературна та розмовна види мови, розумієте де і коли вони вживається. Мені що тут писати вірші та літературні гіперболами ,метафорами оспівувати шановних співбесідникив ,чи перекладати звіт з чергової наради..
очень смешно.
знаете как это выглядит?
не красиво и грубо.
а будете хамить, отправлю вас по -матушке далеко ,глубоко и надолго.

сдыхнить.

Да здесь больше не память, а привычка. Если долго печатать, то пальцы запоминают где какая клавиша находится и отсутствие русской разметки уже перестает быть проблемой, главное найти одну клавишу ориентир и все, пальцы сами пошли в ход
это да. но у меня ю ,б, ь, всегда соскальзывают))

Уменя5см, пошла я спать ,а то здесь вурдалаки повылазили.
спокойной и приятной.

Останнє редагування:
у вас хреново со зрением. да и перевод хромает. не пользуйтесь переводчиком, он врет.
очень смешно.
знаете как это выглядит?
не красиво и грубо.
а будете хамить, отправлю вас по -матушке далеко ,глубоко и надолго.
:рл:ви ще пальчик пригрозить! нащо прийшли сюди ,якщо місцеве спілкування вам не до душі.

ви ще пальчик пригрозить! нащо прийшли сюди ,якщо місцеве спілкування вам не до душі.
ты составляешь русские словосочетания и переводишь их на укр. мову. нахрена? у тебя нет чувства языка на котором пишешь.

прищайте.

_________

якщо мисцеве спилкування вам нэ до дущи, навищо вы прыйшлы сюды?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу