Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я хуею дорогая редагция.
Проблемы нету, проблемы нету, проблемы нету,(повторить n раз), НО почему же она ве время всплывает, СКОЛЬКО тем на форуме "посвящено" этой НЕПРОБЛЕМЕ? а сколько дискуссий на телевидении. Вы чево?
Не дочекаєшся.
Сторіччями існувала, існує і буде існувати.
Шановний пане!Проблема есть, но она наверно заключается в том что многие люди просто незнают государственного языка, и там где заставляют применять государственный язык возникают определенные проблемы, и поэтому народ немножко волнуется, так как заставляют их писать на языке который они незнают.
Весело!...Каждый раз прикалываюсь с самоистязания! Оччень символично!
В честь пятницы 13-го,-смени имидж, Холден!!!
Що треба для збереження держави?
Зняти претензiї на эксклюзивнiсть, виключнiсть з обох бокiв.
Дати рiвнi права обом мовам.
Визнати, що нi у кого нема монополiї на любов до своєї країни...
...И будет всем счастье...![]()
Принижені російськомовні друзі. Скажіть мені, будь-ласка, які конкретно мовні права (яких в вас зараз немає), ви хочете отримати?
Тільки не кажіть, будь ласка, про другу державну. Більш детально в повсякденному житті. Що не охоплює закон про регіональні мови?
Які заходи по українізації ви вважаєте такими, що не тиснуть на права російськомовних? Бо зі свого боку, хочу сказати, що мені особисто не вистачає української мови у повсякденному житті: книжок відомих світових авторів перекладених українською майже не знайдешь,нове кіно українською в Харкові подивитись не можу, навіть ДВД з перекладом купити не можу.
Хто подбається про мої права, адже я живу в Україні і прагну якомога більше спілкуватись і чути свою мову?
А я бы дал.Тільки не кажіть, будь ласка, про другу державну.
А я бы дал.
Права.
На второй государственный.
Зато как бы многим грустно стало.
Пофиздеть бы было не о чем.
И стало бы вдруг понятно.
Кто голосил, что не может на украинском говорить,
тот и на русском не умеет.
Они же чего кричат то?
Они бумажек в организациях заполнить не могут.
Они на украинском не могут.
И на русском не могли.
Но теперь есть объяснение - почему у них с головой проблемы.
Это украинский язык.
Объяснялка такая появилась.
Отберите - и станут как прежде.
Просто - ...
...
Во, как я со сна навалял то...
Принижені російськомовні друзі. Скажіть мені, будь-ласка, які конкретно мовні права (яких в вас зараз немає), ви хочете отримати....
Что такого я получу для себя в случае если научусь ,чего сейчас немогу ,кроме головной боли самого обучения и траты на это времени???
тебе в жизни сильно помагает формула вязкого сопротивления среды?