4000 грн на місяць

Януковича посадять?

• Автор теми Автор теми denny"s
  • Дата створення Дата створення

ваші варіант

• посадять

Голосів: 60 28.0%
  • не посадять

Голосів: 81 37.9%
  • втече в Росію

Голосів: 62 29.0%
  • мені однаково, я звідси й так планую виїхати

Голосів: 11 5.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    214
  • Опитування закрито .
спасибо, вы уж самостоятельно наслаждайтесь.

Да мне то лично пофигу на самом деле... Это я ролики раскручиваю... Вы посмотрели и ладненько, а там насладились вы или нет, меня неебэ... :D

Следует усаживать всех начиная с Кравчука. Самый главный идиот на Украине он. А дальше по мере грехов.

Точка зрения очень простого человека. Раньше у таких интернета не было, а теперь "вот оно как, Михалыч..." У любого дебила есть возможность кричать на весь мир... Нагляднейший пример того, что у каждой медали есть обратная сторона.:(:(

Да мне то лично пофигу на самом деле... Это я ролики раскручиваю... Вы посмотрели и ладненько, а там насладились вы или нет, меня неебэ... :D
:D:D я не смотрел.Мне не интересно

Точка зрения очень простого человека.
Вегерас, ну ты то человек не простой, небось до завлаба вырос?:клас:

Кто в теме? Почему банят за "ПРоФФесиАналы", а "прФФесор" - это нормально? И откуда модер знает, что я имел ввиду под "ярлыком" "ПРоФФесиАналы"? Прям, как Пшонка, бля....

В Россию не втече, а спокойно въедет на белом коне. Получит гражданство и т.д..

уже понятно, что этому хряку от ответственности не уйти! вопрос только в том, посадят его в третий раз или повесят, как чаушеску... на рассее ему ничего не светит, разве что уедет по якутским шаманам коленки лечить и исчезнет в тайге.

уже понятно, что этому хряку от ответственности не уйти! вопрос только в том, посадят его в третий раз или повесят, как чаушеску... на рассее ему ничего не светит, разве что уедет по якутским шаманам коленки лечить и исчезнет в тайге.

Да, ёба, тайга, однако, дело серьёзный....

Кто в теме? Почему банят за "ПРоФФесиАналы", а "прФФесор" - это нормально? И откуда модер знает, что я имел ввиду под "ярлыком" "ПРоФФесиАналы"? Прям, как Пшонка, бля....

Модератор-дальновид!:іржач:

Ну шо...вже посадили?...кіко чекати?:D...парі хтось приймає?:іржач:

ЯНУКОВИЧ нічого такого не робить, чого від нього не чекали його виборці. Звинувачувати Януковича в чомусь його виборцям не має підстав.
Ти про обіцянку руської мови замість української забув, а це головне!

уже понятно, что этому хряку от ответственности не уйти! вопрос только в том, посадят его в третий раз или повесят, как чаушеску..
Повесят.
на рассее ему ничего не светит, разве что уедет по якутским шаманам коленки лечить и исчезнет в тайге.
Разве что на Алтай к Лыковой сдрыснет- там он точно нахуй никому не нужен. Не зря он туда часто шастал-видно хижину в тайге присматривал.

"Покращення життя вже сьогодні" в розумінні Януковича і його виборців відбулося. Ніхто з виборців Януковича і не очікував іншого "Покращення життя вже сьогодні".
Тоді не зрозуміло, а що взагалі вони очікували, окрім хліба і видовищ?

«Вони очікували» "Покращення життя вже сьогодні" по Януковичу. Якщо ти знаєш, хто такий Янукович і ПР, то легко оціниш, що «вони очікували», і вони знали, коли вибирали.
Тоді мої сподівання майже повністю співпадають, тільки я цим дуже невдоволений.:пиво:

Яныка нельзя сажать. Вдруг вырастет много маленьких Яныков?

Назад
Зверху Знизу