Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Яку винду краще ставити? Windows 7, Windows 10 чи Windows 11?

• Автор теми Автор теми ourense
  • Дата створення Дата створення
Да вы шооооо? Во ***, а у меня Хром обновляется регулярно. Во ***ня.
Угу, ***ня, больше не будет обновляться:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нет, ну может повезет, и Гугл снова продлит поддержку Хрома, но то уже такое. Да и отвечал я на стартпост, замечу, где спрашивалось, что ставить ЗАНОВО на комп с 16 гигами ОЗУ. Уж точно не семерку, так что ваш сарказм снова мимо, про тех, у кого семерка стоит сто лет, я даже не говорил ничего, извините.

На новый комп ставить сейчас что-то ниже 10 нет смысла - об этом речь, а что там у кого стоит на старом - его личное дело, хоть XP (у моего знакомого стояла на ноуте, пока не сдохла, переустановил на семерку пару лет назад - только потому, что памяти немного, а ему только инет нужен да документы смотреть). 8 и 10 на 2 гигах тормозили бы сильнее, поэтому был сделан выбор в пользу семерки, но это только как исключение.

Ютуб сильно грузит систему, особенно это видно, если железо древнее, то проц апгрейдь просто. Я так сделал на старом компе и теперь ютуб не тормозит совсем при просмотре 1080p.
Не,в 1080 оно то смотреть модно но кадровика примерно 20 кадров в сек.а на динамичных кадрах и того хуже,я смотрю в 720 разрешении,вполне нормально,но есть одно но,при любых разрешениях видео,при движении объектива снимающего получается якась херня,даже не знаю как объяснить,короче,плавность движений в кадре. Очень херовая,даже в 480 разрешении,хотя оно чуть легче.
Железяка моя не апгрейдится,кроме винта,там надо менять все сразу.у меня моноблок , 2018 года

По теме - лучше ставить винду, которую будет тянуть железо без проблем, и в то же время выдержанную, чтобы багов поменьше было. Сейчас это Windows 10 однозначно.

Windows 11 тоже неплохо, наверное, но разницы особой, скорее всего, не будет, так что если поставят 11, можно не переживать, прошло достаточно времени, чтобы глюков было минимум. ТСу уже неактуально, наверное, но может кому пригодится сейчас.

Windows 7 уже ставить смысла нет, разве только на старое железо, которое не потянет более свежие версии винды, но тут есть затык - браузеры для семерки уже не обновляются, а значит, на некоторых сайтах что-то может не работать в силу отсутствия поддержки новых стандартов, в игры новые не поиграешь, скорее всего, ну и по мелочи всякое.
Firefox обновляется.

А если железо и Windows 7 не тянет ?

что ж ты не видел что покупаешь?
Та мне тогда сильно захотелось моноблок,тем более у него уже и дискретная видяха стоит,а как оказалось эта видяха принудительно не работает в простых режимах ,только встроенная,а я не играю в тяжолые игры,разве что типа что то офисного три в ряд ,думал что если перевести на дискретную карту все мощности ,то и остальное будет работать нормально,но увы,что то я так и не смог приручить ее,видать она заточена только под игры

Не,в 1080 оно то смотреть модно но кадровика примерно 20 кадров в сек.а на динамичных кадрах и того хуже,я смотрю в 720 разрешении,вполне нормально,но есть одно но,при любых разрешениях видео,при движении объектива снимающего получается якась херня,даже не знаю как объяснить,короче,плавность движений в кадре. Очень херовая,даже в 480 разрешении,хотя оно чуть легче.
Железяка моя не апгрейдится,кроме винта,там надо менять все сразу.у меня моноблок , 2018 года
бредятина якась.
Компу логічно пофіг як там рухається камера - це просто відео.
Теоретично можуть бути проблеми з декодуванням та всі сцени, де є швидкі рухи, будуть з артефактами - але всі, пох чи то оператор бігає чи кішка в кадрі.

Навіть бюджетник 5 річний повинен працювати норм. В принципі в мене робочі компи й гірше сильно бували.

Та мне тогда сильно захотелось моноблок,тем более у него уже и дискретная видяха стоит,а как оказалось эта видяха принудительно не работает в простых режимах ,только встроенная,а я не играю в тяжолые игры,разве что типа что то офисного три в ряд ,думал что если перевести на дискретную карту все мощности ,то и остальное будет работать нормально,но увы,что то я так и не смог приручить ее,видать она заточена только под игры
візьми міні пк - дрібний й зручний. В мене всі робочі такі зараз - з алішки всі)). Плюс ще й не жруть ніфіга, актуально для роботи від акума при відсутності світла.

візьми міні пк - дрібний й зручний. В мене всі робочі такі зараз - з алішки всі)). Плюс ще й не жруть ніфіга, актуально для роботи від акума при відсутності світла.
Сейчас нету на это все денег,да и монитор нужен,ну или к телеку подключать

візьми міні пк - дрібний й зручний
недавно столкнулся. я хз что на нем можно делать с 2-4гб памяти.
там даже 1080 видео работает с трудом. и толку что он от 12 вольт а чем моник питать?
только кенчик глянуть и фсьо

недавно столкнулся. я хз что на нем можно делать с 2-4гб памяти.
там даже 1080 видео работает с трудом. и толку что он от 12 вольт а чем моник питать?
только кенчик глянуть и фсьо
компів з 4Гб не існує - це для телефонів-бюджетних мінімум на сьогодні.

ти з чимось плутаєш - це повноцінний пк. Проц запаяний як в ноуті, але повноцінні роз'єми для пам'яті, хдд є. А навіть якби й не було - ніщо не заважає поставити в нього пам'яті відповідно до його рівня.

В мене отакий. Брав давно, модель з 5500 чи 5600 райзеном. Там подвійні слоти під пам'ять та хдд, навіть сата є, а в мене були 2*8 планки, М2 на 250 та 2.5" на 500 теж - взяв голий й довісив свою пам'ять та ссд пару.

До цього, хз коли, в мене був подібний на атомі - тобто мобільному проці. По факту це був андроїд-тв, але з внідою. Й там, ніби, пам'ять була запаяна( хоча це не точно, не пам'ятаю), але її все одно було достатньо робочої тачки тих часів.
А ще там була повністю пасивна система охолодження - тобто проц тупо сидів на корпусі, який був товтий з ребрами, й цього вистачало.
В теперішньому система охолдження з ноуту. В робочому режимі її не чутно, але все ж я б хотів пасив. Думаю зараз над цим - тупо замінити радіатор на болванку, а на корпус якийсь радіатор величезний приліпити. Все одно воно просто за моніком валяється в кутку в купі пилу :D

Останнє редагування:
До цього, хз коли, в мене був подібний на атомі - тобто мобільному проці. По факту це був андроїд-тв, але з внідою.
я это и имел ввиду.

В мене отакий. Брав давно, модель з 5500 чи 5600 райзеном. Там подвійний слот під пам'ять, а в мене були 2*8 планки, М2 на 250 та 2.5" на 500 теж - взяв голий й довісив свою пам'ять та ссд.
ну там и ценник такой

ну там и ценник такой
а скільки ти хотів? це повноцінний комп, дуже непоганий для роботи

Але воно подорожчало відчутно, так.
І це ще в роки ковіду почалось.

Плюс, не бачу опцій, щоб взяти без пам'яті та ссд. Це мінус - бо в багато кого є стара пам'ять, а ссд так точно.

я это и имел ввиду.
так, щось таке й було, але там було достатньо пам'яті та можна було ссд додадти

Але це було дуууже давно.
Зараз таке не знайдеш.

Коли вже ноути на 13900 підуть? Один *** місцеві бариги ціну не складуть.
Треба для роботи вже кудись перелізти, заїбав старий десктоп.

Останнє редагування:
як тільки нові проци зменшать енерговиділення, з відводом якого в ноутів є проблими
ваш КО

як тільки нові проци зменшать енерговиділення, з відводом якого в ноутів є проблими
Вони з часом це зроблять, чи шо? Відлежатися треба? Ноути з 13900 вже виготовляються декілька місяців, це в Україні їх до сих пір нема.
Мотлох залежалий розпродають за цінами річної давнини.

Назад
Зверху Знизу