Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Завжди було весна, осінь - всі хронічні захворювання загострюютьсяЛюдей пачками везуть. Чи погода з ніг валить. Бережіть свої судини, панове.
![]()

Та отож. Тому я мчусь в лікарню, не захвативши нормальних штанів, але захвативши пару чорних лосін для фітнесу і хожу в них піднімаю настрій мужикам. ****** сховала, шоб не перенервували, їм не можнаЗавжди було весна, осінь - всі хронічні захворювання загострюються
але коли свідомість в напіввідключці і на тебе з туману випливає янгол з цицьками шоб вкласти на ліжко, це мабуть прикольно 

Перші 100+ км людини, яка раніше ніколи не заводила автівки)
тема трохи змінює назву, попереджаюЗавершуємо жовтень

Но беспредел осени продолжается.тема трохи змінює назву, попереджаю![]()
То 5 кг?сссс..ка знову боком)))![]()
Я ж чоловік. По 6, а гантеля 8. То на піку.То 5 кг?
В мене півторашки)))
Tierchen. Я про ваші 100 км. У мене жінка ганяє за кермом з 2009. Я називаю ту машинку газований турбо Ланос.Я ж чоловік. По 6, а гантеля 8. То на піку.
У мене ще кубики є на пресі.
Зробили хлопці) димер і кусок провода замінили) так шо лампа з Соледара скоро оживе.Оця ***ня заїбала.
З-за поломаного регулятора не світиться звичайна лампочка. Лед чомусь світиться, якщо на максимум його викрутити. Але треба шоб на звичайній працювало.
Підказали люди куди з цим звернутись шоб поміняли.
Але мене настільки все заїбало в жовтні шо я хочу це відправити по НП чоловіку шоб зробив 😂
![]()
Зараз це такий квест, права отримати. До кінця року точно нє, дай Боже щоб до наступної весни.Tierchen. Я про ваші 100 км. У мене жінка ганяє за кермом з 2009. Я називаю ту машинку газований турбо Ланос.
Всім гарного дня!!!
Все у вас вийде.Зараз це такий квест, права отримати. До кінця року точно нє, дай Боже щоб до наступної весни.