Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення
Людей пачками везуть. Чи погода з ніг валить. Бережіть свої судини, панове. :кава:

1000069564.webp

Смачнющий козячий сир до кави з Чугуївського району і кава в компанії зеленого братюні з (не боюсь цього слова) легендарних теплиць на Ландау, де замовляли весільні букети і куди водили гостей міста з такою гордістю, ніби то справжній ботанічний сад :квіточка:
1000069584.webp

Завжди було весна, осінь - всі хронічні захворювання загострюються
Та отож. Тому я мчусь в лікарню, не захвативши нормальних штанів, але захвативши пару чорних лосін для фітнесу і хожу в них піднімаю настрій мужикам. ****** сховала, шоб не перенервували, їм не можна :D але коли свідомість в напіввідключці і на тебе з туману випливає янгол з цицьками шоб вкласти на ліжко, це мабуть прикольно :D
Але потім приходить злий лікар і каже шо ви, шановний, від нині не палите і не п'єте і настрій різко падає. :rolleyes:

Таки пала и я. :)
Достала еще одно одеяло и надела более теплые штанцята.
Теперь нормуль лежать и читать дефектив.
Улица не прельщает.

Приворотний :угу:

1000069721.webp

Ранок почався не з кави, зганяла до стоматолога, тепер можна й кави з сирничком.
Гантелі шукала на районі - нема магазинчиків, хіба на розкладах на ринку старі совіцькі дивитись. Баклажки з водою приспособила.

Тихого затишного листопада без втрат.

1000069747.webp

Оця ***ня заїбала.
З-за поломаного регулятора не світиться звичайна лампочка. Лед чомусь світиться, якщо на максимум його викрутити. Але треба шоб на звичайній працювало.
Підказали люди куди з цим звернутись шоб поміняли.
Але мене настільки все заїбало в жовтні шо я хочу це відправити по НП чоловіку шоб зробив 😂
1000069288.webp
Зробили хлопці) димер і кусок провода замінили) так шо лампа з Соледара скоро оживе.

Tierchen. Я про ваші 100 км. У мене жінка ганяє за кермом з 2009. Я називаю ту машинку газований турбо Ланос.
Всім гарного дня!!!
Зараз це такий квест, права отримати. До кінця року точно нє, дай Боже щоб до наступної весни.

Зараз це такий квест, права отримати. До кінця року точно нє, дай Боже щоб до наступної весни.
Все у вас вийде.
Хоча дружина брата теорію з першого разу здала, в теорію...т вже, вибачте, попа)))

Назад
Зверху Знизу