Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення
Все у вас вийде.
Хоча дружина брата теорію з першого разу здала, в теорію...т вже, вибачте, попа)))
Теорію зараз не складно здати. Навіть якщо вдома вчив. Складніше з практикою - доколупуються до всього. Принаймі хоча би сам обираєш місто для здачі фінального іспиту.
Сьгодні бачила дівчинку за рулем навчального авто. Дівчата молодці. В підїзді є пані вже за 70 їй, чоловіків в родині нема, серце хворе - ото машинка й виручає, в село їздити можна.

Що, мільярд дерев вже висадив?

Таки є перспектива виборів у 2026. Тож їздить по вухах, бо без влади він ніщо. Навіть десятирічні не вибачать "голода и бомбёжек"©. До речі, де смартфон кожному?

Побрехеньки електоратові.

Однозначно популизм и непонятно за чей счет банкет.

Но если кому-то это хоть как-то поможет и люди воспользуются - хотя бы так.

PS. Примечательно, что харьковчане не получают никаких плюшек, даже символических.

Це було би непогано, бо програма "Залізні друзі" від УЗ пропонує дуже обмежений перелік партнерів з товарами і послугами для наріду. Люди задаються питанням, чому обіймашки не можна використати для наступних поїздок УЗ.
У мене 30 тисяч обіймашок за цей рік.
А з переліку партнерів мені підійде хіба шо Сінево, де я можу використати 150 обіймашок і отримати відповідну знижку в гривнях. Все інше шо там є мені не треба.

Це було би непогано, бо програма "Залізні друзі" від УЗ пропонує дуже обмежений перелік партнерів з товарами і послугами для наріду. Люди задаються питанням, чому обіймашки не можна використати для наступних поїздок УЗ.
У мене 30 тисяч обіймашок за цей рік.
А з переліку партнерів мені підійде хіба шо Сінево, де я можу використати 150 обіймашок і отримати відповідну знижку в гривнях. Все інше шо там є мені не треба.
Обнімашкі треба використовувати виключно по назначєнію! :увага:
Хоча, Синєво зі всілякими аналізами мочі та екскрементів - це вже чудовий варіант! :клас::ги:

Що, мільярд дерев вже висадив?

Таки є перспектива виборів у 2026. Тож їздить по вухах, бо без влади він ніщо. Навіть десятирічні не вибачать "голода и бомбёжек"©. До речі, де смартфон кожному?

Побрехеньки електоратові.
Жалкий вид ты сейчас имеешь. :ги: Забыл ?, что он три года президент воюющей страны, известен всему миру и прочая и прочая?... Увы.

Однозначно популизм и непонятно за чей счет банкет.

Но если кому-то это хоть как-то поможет и люди воспользуются - хотя бы так.

PS. Примечательно, что харьковчане не получают никаких плюшек, даже символических.
Странноватая идея, конечно... Но Зе уже не тот, что был.Хз..

Назад
Зверху Знизу