Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення
Та ладно?
З Днем Народження!!! Міцного козацького!
Дякую хлопці :пиво: 🫶👍🙂
Картінко дня
1000075095.webp

Останнє редагування:
Сьогодні на занятті виїзжаю на Т перехрестя, мені наліво. Справа нікого, зліва їде машинка, прямо, я чекаю поки проїде. І тут воно майже біля перехрестя вмикає правий поворот)) от не міг раніше, хулє я стою чекаю поки мені справа понаїдуть.

Придивилась собі інструктора в Харкові з тойотою королла, в СЦ такі.

Сьогодні на занятті виїзжаю на Т перехрестя, мені наліво. Справа нікого, зліва їде машинка, прямо, я чекаю поки проїде. І тут воно майже біля перехрестя вмикає правий поворот)) от не міг раніше, хулє я стою чекаю поки мені справа понаїдуть.

Придивилась собі інструктора в Харкові з тойотою королла, в СЦ такі.
Т-перехресття рівнозначне чизі знаками приоритета?

З другорядної виїзжаю на головну.
Так, це прикро.., але пам'ятаю свій випадок, коли машина їхала з мигаючим правим поворотником і я вирішила, що він поверта і виперлась на поворот.., а він ніфіга не повертав.., просто забув вимкнути поворотника.., ще обсигналив і облаяв мене :сцикуху невчену* (цитата від того водія):авто:

Так, це прикро.., але пам'ятаю свій випадок, коли машина їхала з мигаючим правим поворотником і я вирішила, що він поверта і виперлась на поворот.., а він ніфіга не повертав.., просто забув вимкнути поворотника.., ще обсигналив і облаяв мене :сцикуху невчену* (цитата від того водія):авто:
Новий для мене світ дороги, вражень вже купа, а ще буде :)

Новий для мене світ дороги, вражень вже купа, а ще буде :)
Як то кажуть, ні цвяха, ні жезла)
Для мене перший рік за кермом був суцільний стрес.., але бажання керувати автівкою було більшим за всі невзгоди)
За роки багато цікавих історій накопилося

Сплю иногда больше полсуток за несколько заходов в такую безрадостную погоду.
Еще и безденежную накануне пенсии.

Пройшла мимо машини з оленячими ріжками) прикольно😁🤪

Назад
Зверху Знизу