Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення

До війни відсотків 70 всього соснового варення в Україні - з слобожанського регіону було. Соснові ліси добрі були. Київщина трохи. Карпати. Волинь та Львівщина теж мають сосни, але не варять масово.
На Світлій була кав'ярня, я їй для глінтвейну продавала. :кава:
1000075631.webp

Ми з кумом поїхали шукать шишки, він мене загубив серед лісу спочатку (погнався за зайцем шоб сфоткать і заєць його заплутав), а потім ми зустріли знайомого, який сказав шо шишок ще НЕМА зате є маслята і він покаже де, але маслят не знайшли, зате гуртом нарвали шишок) але якби не постійний покупець, який подзвонив ще в лютому і хотів 20 банок, я би може й кинула справу, але Люди тримають на плаву і в тонусі)

1000075636.webp

Ми з кумом поїхали шукать шишки, він мене загубив серед лісу спочатку (погнався за зайцем шоб сфоткать і заєць його заплутав), а потім ми зустріли знайомого, який сказав шо шишок ще НЕМА зате є маслята і він покаже де, але маслят не знайшли, зате гуртом нарвали шишок)
:іржач: :іржач: :іржач:

За 2025 наїздила приблизно 12 тис км, з них 9500 поїздами і 2500 автобусами, але поїздка в листопаді до чоловіка була мабуть найважчою, влітку їхала на автобусі з табличкою, на якій ще був Покровськ, ондечки на дверях в вагоні Code 9.2.
Код 2104 зараз найболючіший.
1000075696.webp

Бадьорого ранку)

На зупинці сфоткала передбачення на тиждень) якщо кому треба був знак щоб нарешті just do it - оце він)

IMG_20251215_125220.webp

Днина сонячна. Карти оголосили тиждень акулоконяки, шо відповідає передбаченню з попередньої картинки)

1000075783.webp

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу