4000 грн на місяць

Як спасать дерева ? ?

• Автор теми Автор теми Mishko
  • Дата створення Дата створення
Був позавчора в себе на хуторі. Сад ще не цвіте, але бутони вже заїдає цвітоїд. Обробив Актарою, але чи подіє при такій погоді?

Був позавчора в себе на хуторі. Сад ще не цвіте, але бутони вже заїдає цвітоїд. Обробив Актарою, але чи подіє при такій погоді?
Я цвітоїда тиждень тому вжарив Актеліком. Подіяло. Але дуже обережно, щоб не зачепити кісточкові, бо від Актари і Актеліка пчолам хана.
Сьогодні палив багаття в діжках, щоб врятувати ранню черешню і один абрикос.

Я цвітоїда тиждень тому вжарив Актеліком. Подіяло. Але дуже обережно, щоб не зачепити кісточкові, бо від Актари і Актеліка пчолам хана.
В нас мінусу не було, але сніг і вітрище....Абрикоси вже відцвіли, зараз вишня, черешня, персік...Що з того буде - не знаю...Погода "радує" другий рік поспіль...

В нас мінусу не було, але сніг і вітрище...
У мене термометр показував +1. А мокрий термометр -5. У вас, скоріше за все, те саме.
А сьогодні вночі вжарив мороз по-справжньому.

А сьогодні вночі вжарив мороз по-справжньому.
В мене ні. Коли пішли вибухи - десь в пів на четверту, було +0,6. Але цей термометр на другому поверсі, так що на землі могло бути інакше...

В мене ні. Коли пішли вибухи - десь в пів на четверту, було +0,6. Але цей термометр на другому поверсі, так що на землі могло бути інакше...
На поверхні грунту було -2. Я навмисно датчик метеостанції поклав ввечері на землю.

завтра-післязавтра заморозок, а дерева цвітуть, і шо робить ? ?
Та не парься. Такое бывает постоянно. Абрикосов не будет. Но деревьям то похер, даже если померзнет то молодое - спилишь новое посадишь. У меня даже персики морозостойкие были. Один хрен без пчел и так и так урожая не будет. Чувак из аграриев уже говорил что в этом году пиздец. Но то такое ты ж сажаешь не для навара ж?

Пам'ятаю в дитинстві дід (та і люди) палили навоз.Щоб просто диміло.Дим рятував дерева.Або бризкали тупо водою.Теж наче допомагало

Назад
Зверху Знизу