Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В нас теж сніг лежить. Тане, але зверху додається.У ФБ виклали фото - в Сумах сніг лежить і -3
Я цвітоїда тиждень тому вжарив Актеліком. Подіяло. Але дуже обережно, щоб не зачепити кісточкові, бо від Актари і Актеліка пчолам хана.Був позавчора в себе на хуторі. Сад ще не цвіте, але бутони вже заїдає цвітоїд. Обробив Актарою, але чи подіє при такій погоді?
В нас мінусу не було, але сніг і вітрище....Абрикоси вже відцвіли, зараз вишня, черешня, персік...Що з того буде - не знаю...Погода "радує" другий рік поспіль...Я цвітоїда тиждень тому вжарив Актеліком. Подіяло. Але дуже обережно, щоб не зачепити кісточкові, бо від Актари і Актеліка пчолам хана.
Сьогодні палив багаття в діжках, щоб врятувати ранню черешню і один абрикос.
В тому році три ночі палив- не допомогло. В цьому забив болтСьогодні палив багаття в діжках, щоб врятувати ранню черешню і один абрикос
У мене термометр показував +1. А мокрий термометр -5. У вас, скоріше за все, те саме.В нас мінусу не було, але сніг і вітрище...
- 2 сьогодні булоУ мене термометр показував +1. А мокрий термометр -5. У вас, скоріше за все, те саме.
А сьогодні вночі вжарив мороз по-справжньому.
В мене ні. Коли пішли вибухи - десь в пів на четверту, було +0,6. Але цей термометр на другому поверсі, так що на землі могло бути інакше...А сьогодні вночі вжарив мороз по-справжньому.
На поверхні грунту було -2. Я навмисно датчик метеостанції поклав ввечері на землю.В мене ні. Коли пішли вибухи - десь в пів на четверту, було +0,6. Але цей термометр на другому поверсі, так що на землі могло бути інакше...
Та не парься. Такое бывает постоянно. Абрикосов не будет. Но деревьям то похер, даже если померзнет то молодое - спилишь новое посадишь. У меня даже персики морозостойкие были. Один хрен без пчел и так и так урожая не будет. Чувак из аграриев уже говорил что в этом году пиздец. Но то такое ты ж сажаешь не для навара ж?завтра-післязавтра заморозок, а дерева цвітуть, і шо робить ? ?
Пам'ятаю в дитинстві дід (та і люди) палили навоз.Щоб просто диміло.Дим рятував дерева.Або бризкали тупо водою.Теж наче допомагалоСьогодні палив багаття в діжках, щоб врятувати ранню черешню і один абрикос.
Є. Вітром. Все норм. Аби дощу не булоКвітки на деревах,в більшості, не померзли...Але бджілки, дійсно, не літають за такої погоди - запилення немає...