Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як отримати від чоловіків все, що забажаешь. ?

• Автор теми Автор теми Travichka
  • Дата створення Дата створення
Re: Як отримати від чоловіків все, що забажаешь. ?

Добрий ранок. Життя шось сьогодні загуркотіло і розвалилось вщент . Стою над руїнами, посміхаюсь. Та давайте про гарне ... Але про "любити" не хочу й чути. Чоловікам воно не треба. Так все ж таки, чим приманювати? :D

Что у Вас случилось, если не секрет?

А никак от них не добиться желаемого, от мужиков. Самой нужно всего в жизни добиваться и не зависеть от них.

Что у Вас случилось, если не секрет?

А никак от них не добиться желаемого, от мужиков. Самой нужно всего в жизни добиваться и не зависеть от них.

Та все норм. Просто одразу два чоловіка образили. І ось думаю чи дати сдачу чи не варто тратити свої сили на г.... на 80 відсотків впевнена, що не тратити . Але 20 відсотків же за справедливість :D

Та думаю, поводитись достойно, це краще. А г, воно і в Африці г. І нічого не змінить моя помста.

Це ви за баклажан з яйцями? :D

не только...
А некоторые мужики после определенного возраста становятся немного странными.Не стоит тратитьь на них время

Це ви за баклажан з яйцями? :D

не только...
А некоторые мужики после определенного возраста становятся немного странными.Не стоит тратить на них время

не только...
А некоторые мужики после определенного возраста становятся немного странными.Не стоит тратить на них время

Зрозуміла. Дякую за пораду. То в них маразм?:D

Мені трохи в будинок прилетіло в Ха. Та вже все норм. А руїни життя, то фігня . Чоловіки руйнують життя , гірше за русню. Та і тут все буде нормально , бо чоловіків багато, десь Та нормальний же й знайдеться :D

Прям так гірше за русню?

Бабы, вы унылые. И мужики у вас унылые. И быдлопроблемы

Назад
Зверху Знизу