Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як отримати від чоловіків все, що забажаешь. ?

• Автор теми Автор теми Travichka
  • Дата створення Дата створення
Re: Як отримати від чоловіків все, що забажаешь. ?

Мета екскурсії галицькі цікавинки. Доречі були у музеї скла ) можна затягти принцесу до підземелля та хто там розбере аметисти то зненацька були, чи щось інше :D

так жахливо чи так звабливо?

питай знайомих львівян, ніхто не зна про музей скла

так жахливо чи так звабливо?

питай знайомих львівян, ніхто не зна про музей скла

А они тут нифуя не знают. Ахах :D

Он небольшой совсем)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сервис он такой сервис. Я мне всякие эмо хагиваги футболки и худи, а так же шапочку с коровьим принтом даже вчера обработали, перезвонили и отправили из 6 разных мест..няняня

от гуглишь різні незнайомі слова, а там контент 18+ и всю нічь не спишь, бо раз хагиваги прийде

Сервис он такой сервис. Я мне всякие эмо хагиваги футболки и худи, а так же шапочку с коровьим принтом даже вчера обработали, перезвонили и отправили из 6 разных мест..няняня
Они у меня его родят, если нужно. Выткут и вышьют своими руками македонские копья. Я его увидела, и я его получу.
це все через обговорення жопних корок. аромаксамит європейських цінностей
Фи, какой ты не толерантный.

це все через обговорення жопних корок. аромаксамит європейських цінностей

Людину завжди манить щось невідоме) ось і відповідь на питання цієї дискусії як...забажаєшь :D

Фи, какой ты не толерантный.
вибач, але це бякінг якийсь
Людину завжди манить щось невідоме) ось і відповідь на питання цієї дискусії як...забажаєшь :D

тобто жінка має бути загадковою та непередбачуваною. а оці усі секрети про їжу та статеви пахви - це байки для приїзжих

тобто жінка має бути загадковою та непередбачуваною. а оці усі секрети про їжу та статеви пахви - це байки для приїзжих

статеви пахви?

Я бы так не сказала. Просто у каждого есть какая-то тема, которой он бы хотел поделиться, но ведь ты не будешь пробовать на своих близких то, что для них социально неприемлемо?выхода два жить далее молча в тряпочку или искать единомышленников :D

Ну вот тебя же интересует и пахви с новизной, но цнотлива, и вкусная еда со стройной диетующей дамой, и безотказность в плюс к вздрочности, и працьовита в плюс к финансовой покорности. Да?

що такого? не можна обирати де будуть ерогені зони

Я бы так не сказала. Просто у каждого есть какая-то тема, которой он бы хотел поделиться, но ведь ты не будешь пробовать на своих близких то, что для них социально неприемлемо?выхода два жить далее молча в тряпочку или искать единомышленников :D

Ну вот тебя же интересует и пахви с новизной, но цнотлива, и вкусная еда со стройной диетующей дамой, и безотказность в плюс к вздрочности, и працьовита в плюс к финансовой покорности. Да?

щось перелічений список нагадує взаємновиключні параграфі. тобто маешь або одно або інше. за ккожне розплатишься але різним.

щось перелічений список нагадує взаємновиключні параграфі. тобто маешь або одно або інше. за ккожне розплатишься але різним.

Можна. За допомогою пахв та грудей існує можливість зберегти цноту :D

Вірно, так і є. А тепер можна за допомогою уяви намалювати цю химерну дівчину :D
Так що важливо частіше перевіряти свій чек-лист на наявність у ньому будь яких з цих пунктів стосовно людини, що аж зовсім нічого не винна, а хоче просто весело провести вільний час )

Пойдет если на закваске. 50/50 и я пеку без проблем.
Может. Я просто такой цели не ставлю. И меня дрожжи устраивают больше чем непонятные деградирующие дикие культуры с присоединенными плесенями.

Да ******* в подмышку. Кто вам слово скажет.

03e3aa0da89178f534.webp

CO ти солод використовуєш?
Тисяч років людство використовувало саме такі дикі бактерії. І серцево судинних захворювань було менше. А я нещодавно скуштував яблочній пиріг і тісто має вкус спирту.

CO ти солод використовуєш?
Тисяч років людство використовувало саме такі дикі бактерії. І серцево судинних захворювань було менше. А я нещодавно скуштував яблочній пиріг і тісто має вкус спирту.

Это фигня про "раньше было лучше", как и "дворняжки здоровее", и "раньше а поле рожали и ничего". Смертность была дикая. Она была нормой и не так волновала. Из 10 детей выживала дай бог половина, и оставляли потомство трое. Но плодовито. С тем же успехом. Болезни просто не диагностировали. Другая ценность жизни.

Солод использую, когда использую. Мне нравится вкус.

Я не кулинарный маньяк вообще. Только в том числе.

Мчу на почту. Можно было бы конечно отправить свои труды с фамильяром - престарелой звёздочкой, которую мне муж с неба сорвал, но не хочу, чтобы дед что то провтыкал, и все поехало хрен знает куда. У меня весь день три мангала кочегарились и многоэтажная духовка и фритюр в доме.

И, как мы понимаем, у кошечки был тяжёлый день. Так что мы не будем осуждать кошечку

Маленькая королева драмы)
Со мной хочет кататься, но не до нее.

b98b4e88ac1899238.webp

f112b599166ccab45c1d87.webp

796d5703561478a5a.webp

Можна. За допомогою пахв та грудей існує можливість зберегти цноту :D

Вірно, так і є. А тепер можна за допомогою уяви намалювати цю химерну дівчину :D
Так що важливо частіше перевіряти свій чек-лист на наявність у ньому будь яких з цих пунктів стосовно людини, що аж зовсім нічого не винна, а хоче просто весело провести вільний час )
до весело провести час має якесь відношення будівницто відношеннь на довготривалий час?
Да ******* в подмышку. Кто вам слово скажет.

https://www.kharkovforum.com/ims/2022/09/05/03e3aa0da89178f534.jpIMG][/QUOTE]

kitchen ****, 21+. що це? смажені пельмені?

до весело провести час має якесь відношення будівницто відношеннь на довготривалий час?

a3a0204a0cf5d9f84.webp

По сути да. Чучвара. Ещё там же баница, дизмана, пахлава, чак-чак, орехи с начинками, пироги и самса

я так розумію, що це питання не до мене, а до 40 річних прохаваних одинаків, які довгий час будують довготривалі відносини на одинці із собою, оскільки мають плани щодо поневолення Землі

Назад
Зверху Знизу