Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Во-во...Я чувствовал себя как преподаватель в школе для *****ов...на стр 3-4 пытался с ними аргументированно говорить, дальше понял, шо не доходит...оранжевая броня крепка...
cheeks
да там уже кругу по пятому одни и те же аргменты приводят... надоело...

Ну Донцова это по вашей части, ваш уровень, я такое не читаю.
Вот жеж **** , на святое покушаются![]()
он ушел в библиотеку
![]()

Эстет ***. Конечно жадан твой уровень.
Фрагмент описания встречи жадана со студентами Киево-могилянской академии:
Автор наконец-то решился выйти к киевскому люду, дабы зачитать ещё не изданный заряд собственных рефлексий. Люду понравилось. Люд хлопал, смеялся, держался за животы и стеснительно опускал глаза при слове «***». У мальчиков и девочек заворачивались кишки от радости, когда Сергей воистину по постмодернистски шутил, частенько упоминая «****ого президента», «факин католиков», «тупую *****» и прочие словосочетания, которые в обычном жителе маленького села должны вызывать неистовый восторг. И вызывали! Вызывали точно так же, как и лампочка вызывает у собаки Павлова бурный прилив слюны.
Пане Добкін.
Останні тижні мене не було в місті, тому, на жаль, не мав змоги нормально відреагувати на ваше рішення щодо вручення муніципальної премії імені Бориса Чичибабіна. Аж ось повернувся додому, ознайомився з вашою позицією, і тепер не знаю що й думати. Ви пишете: «повинні життєвим прикладом показувати», «як потрібно робити і як не потрібно», і так далі. І все було б зрозуміло, але річ у тім, що в мене вже є почесна грамота з вашим підписом. Ви мабуть не пам’ятаєте, але я вам нагадаю – мені її дали позаминулого (2008-го) року під час книжкового фестивалю «Світ книги». Ви ще особисто мали її вручати, але чомусь не прийшли (можливо дельфінарій будували, не знаю). Нагородили ви мене тоді, цитую, «за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм», але головне за «вагомий особистий внесок у розвиток і пропаганду вітчизняної книги та підвищення культурного рівня мешканців м. Харкова». Одним словом, буде нагода – обов’язково подивіться, там ще в слові «есеїст» зроблено дві помилки. І ось тепер я думаю – з чим же у вас проблеми: з пам’яттю чи все таки з моральними принципами, які дозволяють вам, залежно від політичної кон’юнктури, то говорити про пропаганду книги та плідну працю, а то боротись із поетами та «ессеістами» за допомогою залізної мітли адмінресурсу.
Я розумію – у вас попереду вибори, вам потрібно в належний термін перетворити це населення на електорат, вам необхідно знову розколоти місто на два ворожих табори, щоби мати беззаперечну підтримку одного з них. Але все одно – страшенно незручно за ці ваші спроби впровадження в літературний простір Харкова чіткої партійної лінії та генерального художнього методу, базованих на певній політичній орієнтованості. Література не покликана обслуговувати ті чи інші партійні інтереси, шкода, що ви цього не розумієте. Найгірше навіть не те, що ви дозволяєте собі ділити поетів та «помаранчевих» та «біло-синіх», на лояльних та нелояльних, на «своїх» та «чужих». Найгірше, що всі ці політичні спекуляції відбуваються навколо премії імені Бориса Чичибабіна – харків’янина, котрий знав ціну владі та її культурним пріоритетам.
Тому дякую вам, що все таки внесли ясність у це питання та розставили все на свої місця. Бо після вручення минулої грамоти могла виникнути підозра, що особисто вам справді подобається моя «ессеістика». Наступного разу навіть не пропонуйте. І загалом, з огляду на ваші методи формування культурного середовища в місті, радив би вам більше займатись усе таки дельфінами. З ними у вас виходить значно краще, аніж із поетами.
Сергій Жадан,
поет, прозаїк, есеїст.
хорош писатель, сжигающий чужие книги..

Жалко смотреть на ******ного поэта - моментально теряется литературный слог и сарказм все более убогий. Может сжалиться Добкину и вернуть премию, а то пропадает талант, видимо, голодает...
******ным за что?за то что спалил книгу ублюдка Кушнарева?
******ного кем?Наркетом который институт с трудом закончил?******ным за что?за то что спалил книгу ублюдка Кушнарева?
![]()

ага, вот он - уровень поклонников Жадана. "мытэць" точно такой же, можно не сомневатсо.![]()

Я как то пробовал. Не дочитал первую страницу.А шо ж там нескучного? Этого Жадана, в отличии от той же Донцовой, никто не читал...![]()
ИМХО это мягко говоря.А я Сергея Жадана читал несколько рассказов - "40 вагонов узбекских наркотиков", потом про то как бандюки крематорий открывали, еще что-то в этом духе... Знаете - мне понравилось! Ничего эпохального конечно, но местами смешно, и не лишено морали. Взяли, почитали бы что-ли, прежде чем гнать.
ага, вот он - уровень поклонников Жадана. "мытэць" точно такой же, можно не сомневатсо.![]()
Я как то пробовал. Не дочитал первую страницу.
.
...
Жадан достаточно популярен, его читают и будут читать.
...

А я прочитал текст письма. Все там правильно написано, открыто и честно.
А всякие чиксы и фаравэи с кроссманами, нашедшие так мало аргументов, а теперь писающиеся от радости при виде друг друга снова не отличились умом. Мужчины, вы вообще никак не эволюционируете, из темы в тему, из года в год одни и те же "аргументы", обзывалки и опускалки. Так и жизнь пройдет. Кстати, вышеуказанные товарищи, показав миру свою начитанность, высокий интеллект, грамотность в прошлой теме, достаточно быстро ретировались. Кроме чикса, надо признать, он отстаивал свои принципы (с завидным упрямством повторяя фразу, единственную оставшуюсь в его голове после промывки мозга) до последнего.
Всего доброго.