Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я вас Вітаю! Рада прийняла закон про Українську Мову!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення
Тоды це залежить від регіону,вочевидь:збентежений:в суді Черкас, процес повністю українською,ніхто не заікався. Маючи україномовне телебачення,рекламу,радіо майже 30 років ще є люди які скиглять на тему мови:(.
Згадалось ось це кримьске одоробло:рл:

Саме так. Дивлюся на харківських діточок, які в кінотеатрі дивляться мультики українською і нихто з них не перепитує в батьків: а чіво это будит па русскі:клас:

Я знаю язык, в сто раз лучше тебя, убогонькая, но разговаривать на нем не буду, пусть хоть 100 законов принимают, тем более кто? Мертвая власть.

Ну так у побуті тебе і не примушує розмовляти українською. Це твоє право. А ось на державних посадах...будь ласка. Тим більше, що українська мова була інструментом спекуляцій саме російської пропаганди. Так, що кльово депутатам пєндєля дали, що б вони прийняли швидесеньке мовне питання. не розумію, чтому в долбойобів ще виникає питання, що в Україні державною мовою може бути не українаська. При чому ватні люди вчать німецьку у Німеччині, чеську у Чехії і права свої не качають. Бо зразу ж пєндєль на родіну на територію бярозок і хруста хнацузьської булки:D

но разговаривать на нем не буду, пусть хоть 100 законов принимают, тем более кто? Мертвая власть.
людину можна примусити робити багато чого.Головне створити умови.
Наприклад,на роботі зп. піднімуть.На 30%.Будеш сокоріти українською,ніби все життя тільки так і говорила.
Он,навіть Арсен Борисович з себе видавив відео українською.:Dу передвиборчій агітації.І нічого,не вмер.Кучма у свій час брав укроки української,щоб вести агітацію в західних регіонах-корона не впала.
А тут гонору:іржач:на рівному місті.

Вот посмотришь, на таких ****ов тупых, как ты и заходить на форум не хочется. Сборище тупорылых *****ов. И самое страшное, что ты не понимаешь, какое ты ****ство.

лучше смотри в сторону поребрика

cdf2ed.webp

очередной *****изм умирающей рады.

Здаєш український паспорт, і валиш на всі чотири сторони, хоч на *****ію, хоч в Крим, хоч в Деенер - там української мови немає, все як ти любиш.

Курды прекрасно знают госсударственный турецкий язык и уважают его
Курди хочуть спілкуватися курдською мовою, а туркофашисти намагаються нав'язувати їм свою кугутську турецьку говірку. Треба провести референдум на Туреччині щодо другої державної курдської мови.

Наприклад,на роботі зп. піднімуть.На 30%.Будеш сокоріти українською,ніби все життя тільки так і говорила.

А як ще на 30% пiднiмуть, то 25% людей будуть у рота брать розвиваючи українське горлове мистецтво. Головне щоб закон пiдписали. А чи дiйсно потрiбно у рота брать i задля чого це робити - це питання буде хвилювати 75% людей.

Просто оставлю сухую аналитику со своего сайта здесь, технический контент на русском языке и украинском - одинаковый (помимо других языков), географию топ-10 посетителей тоже видно, пропорции сравните сами.

Вкладення

• Screenshot_20190425-221725_Chrome.webp
    Screenshot_20190425-221725_Chrome.webp
    36.2 КБ · Перегляди: 203
  • Screenshot_20190425-221656_Chrome.webp
    Screenshot_20190425-221656_Chrome.webp
    33.4 КБ · Перегляди: 202
А як ще на 30% пiднiмуть, то 25% людей будуть у рота брать розвиваючи українське горлове мистецтво. Головне щоб закон пiдписали. А чи дiйсно потрiбно у рота брать i задля чого це робити - це питання буде хвилювати 75% людей.

ти хворий *********:рл:з такими аналогіями.Я навіть не хочу знати звідки вони в тебе.

Вот посмотришь, на таких ****ов тупых, как ты и заходить на форум не хочется. Сборище тупорылых *****ов. И самое страшное, что ты не понимаешь, какое ты ****ство.

Слушай, а действительно - не заходи сюда. Аккаунт старый, сообщений мало. Та ***** ты тут сдалось в полит. теме.

Ну и вали *****, шлендра.

Назад
Зверху Знизу