Статус: Офлайн
Повідом.: 2589
Повідом.: 2589
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
********и в цьому випадку - конструктори, котрі зробили коробки де задня вмикається майже так, як і першаспасибо большое,вы меня обнадежили,я не один такой еб...лан)))))

Тобто права купував, бо я не пам'ятаю щоб десь на автокурсах навчальними автівками були свіжі аудіСвежая Ауди, не из салона

Тобто права купував, бо я не пам'ятаю щоб десь на автокурсах навчальними автівками були свіжі ауді![]()
на мини купере такая херня, задняя левее от первой, никакой кнопки или колечка которое нужно тянуть...********и в цьому випадку - конструктори, котрі зробили коробки де задня вмикається майже так, як і перша![]()

********и в цьому випадку - конструктори, котрі зробили коробки де задня вмикається майже так, як і перша![]()

чувствуешь когда не в ту дырку начинаешь засаживать
**********..надо поднажать чтоб засадить

Хз, у меня на Жигулях нет проблем, реально чувствуешь когда не в ту дырку начинаешь засаживать.
Первый раз ехал в авто с поворотником в одно касание.на рычаге поворотника сломалось нейтральное положение? и он стал работать как тумблер с двумя положениями?![]()
****, весь день поездил думаю что за ***ня, а оказывается чуть тронишь он вкл поворотника, я его обратную сторону ну короче и так далее.********и в цьому випадку - конструктори, котрі зробили коробки де задня вмикається майже так, як і перша![]()
Что за резина?Вчера утром мог нарваться на неприятности.
Что за резина?