Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я проебланил за рулём

• Автор теми Автор теми Crazy
  • Дата створення Дата створення
Понимаете, Гаврик, я слышу, как много людей кричат, что старая ГАИ ******, а вот полицаи - то, что надо. Исходя из этого, понимаю, что полицаи - образец несения службы, высокоморальные граждане и отменные водители. Поэтому сравнивать не нужно.
А то как бы ненароком сравнения не получились не в пользу полицаев.
Да да конечно, только все забыли что они ее и по факту ППС :D

Хочу попросить прощения, у таксиста на желтой нексии, которого в субботу в районе ЮЖД очень жестко подрезал когда повернул с правого ряда налево. Чувак сори!

Мог стать виновником ДТП, если бы в правом ряду ехал автомобиль. А я зазевался, тормозить было поздно, вот и ушел в правый ряд, не посмотрев в зеркало. Стыдно.

Очень стыдно. Больше не буду.:)

Я седня накосячил ппц... Еду уже 5 часов за рулем, въехал в город, почти доехал домой, еду со стороны малышева к МосПросу... Тянучка ппц там де прямая, 1 полоса (не знаю как ул.) Пару чел проехали по встерчке к светофору. Вроде встречка уже проехала и ябля погнал тоже....**** по середине стал и мешал проезду...какой я чертулай,, перед всеми извинился :молись::молись:

Мог стать виновником ДТП, если бы в правом ряду ехал автомобиль. А я зазевался, тормозить было поздно, вот и ушел в правый ряд, не посмотрев в зеркало. Стыдно.

Очень стыдно. Больше не буду.:)

Некрасивенько помятая жопка смотрится, Евгений:rolleyes:
:ги:

разворачивался через двойную сплошную подрезал гайцов:рл:
в итоге -150 грн

обещаю последняя:)

кстати чё эа это было бы: пересечение двойной сплошной и создание аварийной ситуации с Гайцами:confused:

чё было бы, дал бы уже не 150, а 300 (но в другом месте), чтоб прав не лишали :)

обещаю последняя:)

кстати чё эа это было бы: пересечение двойной сплошной и создание аварийной ситуации с Гайцами:confused:

Стаття 122. Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху
Порушення правил проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника, порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду, безпечної дистанції або інтервалу, розташування транспортних засобів на проїзній частині, порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку, використання цих приладів та їх переобладнання з порушенням вимог відповідних стандартів, користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук (за винятком водіїв оперативних транспортних засобів під час виконання ними невідкладного службового завдання), а так само порушення правил навчальної їзди, -

тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів.

Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину, ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а так само порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, -

тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Порушення, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, що спричинили створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, -

тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Твой пункт - последний;)
:D

Это для европейцев плохо.:)
Для меня хорошо.
Я, наверное, больше азиат. Или привык. Мне так лучше. Я даю всю жизнь и отвыкать не хочу.

Это плохо даже для монгола и якута. Выписуюсь из группы фанатов амарока. И да, рука руку моет, ага.

прошу много прощений у водителя 2110, которого очень нагло подрезал на Котлова. Прости, друх. Я неспециально.

Это плохо даже для монгола и якута. Выписуюсь из группы фанатов амарока. И да, рука руку моет, ага.

Насильно мил не будешь.:)
Не знаю про монголов и якутов, а как-то вот американцы писали, что Боинг и другие компании предусматривают взятки арабам при продаже самолетов и другой техники, объяснив это азиатской ментальностью. Проглотили.
Примеров таких много.
Это все равно, что Вам не нравятся лысые, допустим, или очкарики. Но они есть...

Назад
Зверху Знизу