Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я паркуюсь как *****!

• Автор теми Автор теми Dusilda
  • Дата створення Дата створення
В сусідньому дворі майже біля кожного під’їзду так запарковане авто. Дивує тие що у дворі є місця, де поставити авто, щоб нікому не заважало, навіть парковочки невеличкі є, але все одно пхають корчі під під’їзд.
Я не кого не защищаю, но может быть ситуация, чел приехал, а мест нет. А через минут 10 кто-то уехал и место якобы есть. Такое часто встречается, но это не оправдание.

у нас дом ЖСК на 8 подъездов. И возле одних и тех же 4-х постоянно загоняют машины под крыльцо, а возле других 4-х нет.
В чате по кооперативу кто-то из мамочек написал, что реально мешают уже, совсем обнаглели. Ой, сколько вони от владельцев корыт было. )) Не могли понять почему это "свинство". Если бы у меня такое было - сразу же влепил бы пару полусфер. Но вроде народ адекватный, хотя и мест всем мало тоже. Я вообще стараюсь во двор даже не заезжать.
Вокруг конечно под домами по две а то и ТРИ машины под крыльцом. Обычные панельки-чешки. Я не знаю, как народ это терпит. В принципе, сами жильцы и виноваты. Под их смиренным согласием ***** становится быдлее.
Подумаешь о каком-нибудь ЧП, пожаре - мало того что хрен заедут, так еще и лестницу не подгонят. ***** "убивает" людей ))

В сюжете про лося было сказано, что основная парковка с другой стороны, а здесь сделали по большей части для инвалидов, чтобы было проще заезжать в супермаркет, без ступенек и пандусов, как бы "черный вход".
дякую, зрозумів.
Я говорив про те що хв принципі забагато на парковках місць для інвалідів, особливо там де парковка невелика, а попит на паркомісця великий :)

совковий підхід. Мають бути місця для авто в достатній кількості, як у всьому цивілізованому світі.

У всьому цивілізованому світі навпаки намагаються парковку робити за межами дворів. А у двір дозволяється заїзджати або на дуже короткий час, або лише службовому транспорту та службам доставки

У всьому цивілізованому світі навпаки намагаються парковку робити за межами дворів.
:) Напевно Німеччина далека від цивілізації. В Польщі теж все погано :)
Це в совку наробили дитячих майданчиків в кожному дворі, бо авто не було, а дітей треба було народжувати після війни. За кордоном трохи інакше.

Про майданчики піля підїзду взагалі мови нема : ну привіз ти з магазину сумки, вивантажив - ну будь ласкавий, с'їбись по-тихому, хай інші вивантажаться, а може й мамочка з возиком дитячим не через йоптвоюмать до двері дійде, а по-людськи. Але ні. Треба заїхати одними колесами на перший поверх по можливості, а то машину вкрадуть.

машину не украдут, а вот сумки украдут пока ты будешь машину переставлять :)

:) Напевно Німеччина далека від цивілізації. В Польщі теж все погано :)
Мабуть це залежить від того, коли й хто будував та чи проводилася реконструкція. Ось, наприклад, про Берлін -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В інших містах намагаються робити майже так само - у межах "старого міста" - лімітоване вуличне паркування на строго відведенних місцях, або підземні паркінгі, у "спальних" районах - пішоходні зони у дворах й окремі наземні або підземні паркінгі. Десь навіть було, що у Німеччині при проектуванні забудови мають бути обов'язково заплановані підземні або наземні паркувальні місця по кількості запланованих мешканців.

https://www.google.com/maps/@52.1423446,11.6780812,155m/data=!3m1!1e3
Там де зараз автівки - був дитячий майданчик, в сусідньому дворі - теж саме. Звісно, по Берліну , там де місця мало, так не зробити. Але бачив і як там роблять в центрі - де у нас роздільна смуга з деревами, як на Московському біля будинку друку, там роблять сквер і парковки. І всі задоволені. Хтось з наших тут відос викладав.
Приятелі - один в Польщі, один в Німеччині - обида говорять що авто стоять у дворах, іноді немає де приткнутись. Як у нас :) Але у них немає де приткнутись - парковки зайняті, у нас - просто відсутні. Я вже втомився повторювати - в Вінниці в звичайних дворах в районі як Салтовка, трохи відрізають "газонів" (там де сто років крім бруду нічого не має), роблять парковки, навіть розмітка є! У нас це поодинокі випадки і більше для галочки. Парковка на 5 авто у дворі де 3 дома, які мають 20 під’їздів - це не парковка.

зі Але сьогодні черговий раз здивувався, побачивши замок (паркан, чи як його) на майданчику для авто у дворі. Хтось дуже розумний...

Вкладення

• QIP Shot - Screen 008.webp
    QIP Shot - Screen 008.webp
    136.4 КБ · Перегляди: 246
Десь навіть було, що у Німеччині при проектуванні забудови мають бути обов'язково заплановані підземні або наземні паркувальні місця по кількості запланованих мешканців.
я не розумію, чому у нас цього досі не має? Побудували офіс-цеетр на Бакуліна - там і без нього ніколи не проїхати, а зараз додались припарковані робітники + клієнти. І так майже скрізь. Це ж логічно - будується дім - має бути підземний паркинг, і не по 10 000 баксів, як у нас в сусідній новобудові...

https://www.google.com/maps/@52.1423446,11.6780812,155m/data=!3m1!1e3
Там де зараз автівки - був дитячий майданчик, в сусідньому дворі - теж саме. Звісно, по Берліну , там де місця мало, так не зробити. Але бачив і як там роблять в центрі - де у нас роздільна смуга з деревами, як на Московському біля будинку друку, там роблять сквер і парковки. І всі задоволені. Хтось з наших тут відос викладав.
Приятелі - один в Польщі, один в Німеччині - обида говорять що авто стоять у дворах, іноді немає де приткнутись. Як у нас :) Але у них немає де приткнутись - парковки зайняті, у нас - просто відсутні. Я вже втомився повторювати - в Вінниці в звичайних дворах в районі як Салтовка, трохи відрізають "газонів" (там де сто років крім бруду нічого не має), роблять парковки, навіть розмітка є! У нас це поодинокі випадки і більше для галочки. Парковка на 5 авто у дворі де 3 дома, які мають 20 під’їздів - це не парковка.

зі Але сьогодні черговий раз здивувався, побачивши замок (паркан, чи як його) на майданчику для авто у дворі. Хтось дуже розумний...
Вот я тоже думал, что мешает построить дом и рядом норм парковку, хотя бы 1 место на квартиру, но потом пришел к такому мнению, что не выгодно. Намного прибыльнее рядом построить еще один дом и так далее. Дом построен, сдан, а дальше ******* как хотите.

По-поводу замков тоже замечал в Песочине во дворах такие, интересно если копов вызвать и срезать ***** этот замок, аргументируя тем что это самозахват. Или еще круче срезать и поставить свой:D.

Дом построен, сдан, а дальше ******* как хотите.
більш того, у кого немає авто, або є гараж, до якого йти 20-30 хвилин, кричать: що ви тут свої авто понапхали :)
Радянська діч. Але ціж люди мовчать, коли за будинком набудували капітальних гаражів, і не інваліди, бо гаражі на 2 авто, величезні, цегляні (в 2 цеглини!) в яких каєн і ауді. Про те, що там раніше бігали діти, були дерева, вони мовчать. Але їм дуже заважають деякі інші авто :рл:

копов вызвать и срезать ***** этот замок, аргументируя тем что это самозахват. Или еще круче срезать и поставить свой.
є стаття за це, але тому, хто поставив цей паркувальний пристрій, нічого люди не скажуть, бо розуміють що це останнє бидло і щось казати йому немає сенсу. А скажуть мені, моєму сусіду-лікарю, що ми не там паркуємось :(

Ось знайшов про Німеччину (я про таке давно думав і говорив):
960.jpg

У многоэтажек же распространены так называемые паркдэке – многоуровневая парковка возле дома. вот так она выглядит: 4 этажа сплошных мест для парковки. Неохраняемое помещение. У каждого жильца ключ. Приехал, машину поставил, через отдельный выход вышел. Все.

більш того, у кого немає авто, або є гараж, до якого йти 20-30 хвилин, кричать: що ви тут свої авто понапхали :)
Радянська діч. Але ціж люди мовчать, коли за будинком набудували капітальних гаражів, і не інваліди, бо гаражі на 2 авто, величезні, цегляні (в 2 цеглини!) в яких каєн і ауді. Про те, що там раніше бігали діти, були дерева, вони мовчать. Але їм дуже заважають деякі інші авто :рл:
Была ситуация, у меня дед был инвалидом и ему выделили место под гараж прям за домом, и даже по плану есть его гараж, но как только мы его поставили(металлический), буквально за месяц вокруг обрасло еще кучей гаражей. Но на месте тех гаражей раньше была свалка от кательной которая отапливала дом. Всех свалка устраивала и мусор и летом вонь от плавящейся смолы на солнце, а вот гаражи помешали, были разговоры скандалы разборки, но все решилось мирным путем.

Ось знайшов про Німеччину (я про таке давно думав і говорив):
960.jpg

У многоэтажек же распространены так называемые паркдэке – многоуровневая парковка возле дома. вот так она выглядит: 4 этажа сплошных мест для парковки. Неохраняемое помещение. У каждого жильца ключ. Приехал, машину поставил, через отдельный выход вышел. Все.
Это все понятно, но выгоднее еще один дом вместо парковки.

Назад
Зверху Знизу