Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

И кого мы кормим?

• Автор теми Автор теми Водила
  • Дата створення Дата створення
фильтровать таких надо, против Украины - пошел *****!

у меня видео не показывает, расскажите вкратце что там на видео?
ці біженці-виродки - вони приїхали до нас у місто, живуть, жруть (з їх же слів - кормят на убой, а наші бійці голодні і без води), сруть (гадаю немало після такої їжі) - все безкоштовно, не працюють і неприкрито ненавидять Україну.

я бы для донбасян резервации делал, как для ******ев в США. Выделить им землю, к которой привыкли (с марсианскими пейзажами), дать право на самоопределение. Пускай будет резервация племен ДНР и ЛНР.

Въезд на территорию цивилизованной Украины по пропускам, которые будут иметь хождение в резервациях вместо паспорта.

Общественный транспорт, школы и другие заведения сделать "для белых" и "для жителей народных резерваций".

Пусть едут в любимую россию. Там страна большая, Сибирь пустая...

3. Обязать отрабатывать помощь в госпитале с раненными в АТО...

После освобождения Славянска - в строительные бригады по восстановлению.

Такие окажут помощь..., и навосстанавливают...

И детей отобрать. У тех, кто своих детей таскал на блокпосты - однозначно. В любимой ими ****е их бы родительских прав за такое лишили в пять секунд.

***** эти дети здесь? Пусть ****уют вместе со своим отродьем. Потому что детАчки вырастут (вскормленные Украиной) и будут мстить за папку с мамкой.

как только началось переселение, я сразу предполагал, что попрет различный шлак.
Женщин с детьми выпускать, мужчин всех в армию.

Блин, я чувствую себя лохом :( Мама отвезла именно в этот лагерь все детские вещи и 500 грн. А я ей еще предлагала с малыми детьми к себе домой взять. Блин. Хорошо, что не взяли. Беду в дом.

Я вважаю донбасців утікачами. З багатьма із них я спілкувався особисто і можу заявити, що в їх особі Галичина дає прихисток вірним виборцям Партії регіонів (за поодинокими винятками). До нас утікають ті, хто останні 10 років тотально підтримували Януковича та його партію. Навіть на останніх виборах теперішні втікачі у своїй переважній більшості голосували за Тігіпка, а деяка частина – за Добкіна. Не пройшло й місяця, як ці люди вважають себе біженцями. А я запитую: від кого біжите? Від своєї відповідальності за діяння своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита? І чи є гарантії, що поки донбаські жінки й діти обживаються на Галичині – їхні чоловіки не стріляють в українських хлопців?

Звісно, я щиро співчуваю кожному, хто змушений полишити свою рідну домівку. Безумовно, це трагедія, і не кожному дано зрозуміти всю її глибину. Однак у цьому й полягає проблема з донбаськими утікачами. Вони залишають ворогові свою домівку і втікають – замість того, аби захищати її з усіх сил. Це – ганебно! Ворог прийшов до твоєї оселі, а ти замість того, аби з ним боротися, втікаєш стрімголов – і ще при цьому вимагаєш, аби твої сусіди за тисячу кілометрів мчали на допомогу і замість тебе ризикували життям, виганяючи твого кривдника. Ну ви мене вибачте…

І тому я рішуче підтримую рішення мерії галицького міста Дрогобич, яка відмовилася приймати здорових чоловіків із Донбасу. Наполягаю на тому, аби всі міста Західної України прийняли аналогічне рішення. Жінок і дітей – без сумніву, приймаємо і забезпечуємо всім необхідним. А от донбаські мужики нехай записуються у Нацгвардію чи зголошуються добровольцями – і в зону АТО. Хай виганяють зі своєї землі усіляку нечисть, аби повернути своїх дружин та діточок додому, на очищену територію.

Настав час чітко сказати всім мужчинам Донбасу: це несправедливо, коли чоловіки з усієї країни воюють за Донбас ЗАМІСТЬ вас, а не РАЗОМ із вами.

Охренеть,у нас наши дети в детдомах питаются намного хуже..
Раз эти *****асы считают Украину враждебным государством,приравнять этих ******ов к военопленным и назначить пайку как на зоне + спартанские условия,враг так враг,к врагу должно быть отношение определенное

А как это сделать? Флюгеры они такие флюгеры. Я вот, если что, не дай Бог, уже для себя решила, что смирюсь. А что делать, я всего лишь обычная женщина и жить хочу, на рожон нарываться и рвать на себе кофту не буду, я прежде всего мать и у меня инстинкт помочь детям и оберегать их. Тем более, если наши рулевые в Раде всё делают, чтобы развалить страну, я что могу сделать и каждый из вас?

методов много, а вот кому это нужно, то тут сложней вопрос.

Назад
Зверху Знизу