Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...скажу тільки, що ці 1500,з урахуванням усих витрат явно копійки,взагалі не розумію, як вони зводять кінці з кінцями

1. Снеки це не про економію взагалі.
2. Німці, на наш погляд, їдять усяку фігню.
3. Хто такі "середні німці"? :-)

З того, що Ви написали, нічого не видно.
...не всі німці,а саме та категорія,що прибиральниці,різноробочі та інше,про яких кажуть,що вони живуть добре,до цієї категорії попадуть скоріше за все наші,які ризикують залишитися

...у маркетах на касах роблять, скажемо так дуже літні люди,мабуть за ті копійки,що там платять молодь не хоче працювати, а їде у пошуках у інші місця

...і да,ще такий момент, пріснопамятний тафель отримують не усі українці, а тільки маленька частина,у тих наборах завжди майже просрочка з маркетів,яку треба було б викинути за кілька днів,взагалі не зрозуміло, по якому принципу і хто попадає в цю еліту щасливців

...мабуть у західних землях більше роботи і зарплати вище,але і витрати вище, тому навряд там теж вдасться зробити якісь заощадження, я не кажу про лікарів,інженерів, айтішників,бо їх серед українців дуже мізерний відсоток

...взагалі я особисто дуже вдячний німцям і Німеччині, що приютила усих нас у дуже важкі часи,але не треба думати,що усим біженцям вдасться знайти там хорошу роботу і жити припєваючи,скоріше за все основну масу чекає доля обслуги і різного роду чорноробочіх,іншого не буде, тому кожен с а м повинен вирішувати ,чи влаштовує це його

...це те,що я бачив особисто, може я помиляюсь, це містечко Хемніц, якщо Вам цікаво
Я не кажу, що Ви помиляєтеся. А лише те, що з того, що написали нічого не видно.
...скажу тільки, що ці 1500,з урахуванням усих витрат явно копійки,взагалі не розумію, як вони зводять кінці з кінцями
Так, це дуже мало, але на базові потреби, в нормальному розумінні цього слова, вистачає.
...не всі німці,а саме та категорія,що прибиральниці,різноробочі та інше,про яких кажуть,що вони живуть добре,до цієї категорії попадуть скоріше за все наші,які ризикують залишитися
Ну це не про "середніх німців".
"Добре" - це оціночна категорія. Звичайно, що мінімальна зарплатня це бідність. Але й "бідність" буває різною.
...у маркетах на касах роблять, скажемо так дуже літні люди,мабуть за ті копійки,що там платять молодь не хоче працювати, а їде у пошуках у інші місця
Я бачу у маркетах "на касах" людей різного віку.
...і да,ще такий момент, пріснопамятний тафель отримують не усі українці, а тільки маленька частина,у тих наборах завжди майже просрочка з маркетів,яку треба було б викинути за кілька днів,взагалі не зрозуміло, по якому принципу і хто попадає в цю еліту щасливців
За це нічого сказати Вам не можу.

не треба думати,що усим біженцям вдасться знайти там хорошу роботу і жити припєваючи,скоріше за все основну масу чекає доля обслуги і різного роду чорноробочіх,іншого не буде, тому кожен с а м повинен вирішувати ,чи влаштовує це його
Не потрібно думати за всіх. Кожен сам все вирішить. Заспокойтеся :)

...но зп у всех одинаковая. вот например две одинаковые вакансии в нрв и баварии.
Наскільки я знаю, у східних землях переважно менші. Але може щось вже змінилося, й ЗП вирівняли.
:пиво:

Не потрібно думати за всіх. Кожен сам все вирішить. Заспокойтеся :)
...та я спокійний, просто умови в яких знаходитесь ви "трудові мігранти" і біженці, кардинально різні, а ви намагаєтесь свій досвід навязувати їм

...та я спокійний, просто умови в яких знаходитесь ви "трудові мігранти" і біженці, кардинально різні, а ви намагаєтесь свій досвід навязувати їм
Я комусь щось нав'язую? :-) :-) :-)
Де Ви це знайшли???

Пісі: доречі, це саме Ви намагаєтеся нав'язати думку, що українці здібні у Європі тільки жопи мити.

Наскільки я знаю, у східних землях переважно менші. Але може щось вже змінилося, й ЗП вирівняли.
:пиво:
...ніхто нічого не вирівняє,доки існує безробіття, роботодавці не будуть платити більше, якщо існують багато претендентів на якусь роботу

Я комусь щось нав'язую? :-) :-) :-)
Де Ви це знайшли???

Пісі: доречі, це саме Ви намагаєтеся нав'язати думку, що українці здібні у Європі тільки жопи мити.
...українці здатні на щозавгодно, але у европах вони потрібні тільки для функцій прислуги,сама чорнова робота,яку навіть місцеві босяки не хотять робити

Инженеры вернулись?

та у них еще и больше может получатся, солидарность платить не надо))
но многие же работают не по коллективным договорам и вот там конечно может быть разница
А можете намікнуть вашу сферу чи шось таке, де не тре В2 напримєр? Про ІТ я знаю, но ви не там вроді😳
Сайт открила, про мову там ніфіга нема, кучу аббревіатур не понімаю 🤷‍♀️ зп єсть

Назад
Зверху Знизу