Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...не всі німці,а саме та категорія,що прибиральниці,різноробочі та інше,про яких кажуть,що вони живуть добре,до цієї категорії попадуть скоріше за все наші,які ризикують залишитися1. Снеки це не про економію взагалі.
2. Німці, на наш погляд, їдять усяку фігню.
3. Хто такі "середні німці"?
З того, що Ви написали, нічого не видно.
Я не кажу, що Ви помиляєтеся. А лише те, що з того, що написали нічого не видно....це те,що я бачив особисто, може я помиляюсь, це містечко Хемніц, якщо Вам цікаво
Так, це дуже мало, але на базові потреби, в нормальному розумінні цього слова, вистачає....скажу тільки, що ці 1500,з урахуванням усих витрат явно копійки,взагалі не розумію, як вони зводять кінці з кінцями
Ну це не про "середніх німців"....не всі німці,а саме та категорія,що прибиральниці,різноробочі та інше,про яких кажуть,що вони живуть добре,до цієї категорії попадуть скоріше за все наші,які ризикують залишитися
Я бачу у маркетах "на касах" людей різного віку....у маркетах на касах роблять, скажемо так дуже літні люди,мабуть за ті копійки,що там платять молодь не хоче працювати, а їде у пошуках у інші місця
За це нічого сказати Вам не можу....і да,ще такий момент, пріснопамятний тафель отримують не усі українці, а тільки маленька частина,у тих наборах завжди майже просрочка з маркетів,яку треба було б викинути за кілька днів,взагалі не зрозуміло, по якому принципу і хто попадає в цю еліту щасливців
Не потрібно думати за всіх. Кожен сам все вирішить. Заспокойтесяне треба думати,що усим біженцям вдасться знайти там хорошу роботу і жити припєваючи,скоріше за все основну масу чекає доля обслуги і різного роду чорноробочіх,іншого не буде, тому кожен с а м повинен вирішувати ,чи влаштовує це його
Наскільки я знаю, у східних землях переважно менші. Але може щось вже змінилося, й ЗП вирівняли....но зп у всех одинаковая. вот например две одинаковые вакансии в нрв и баварии.
...та я спокійний, просто умови в яких знаходитесь ви "трудові мігранти" і біженці, кардинально різні, а ви намагаєтесь свій досвід навязувати їмНе потрібно думати за всіх. Кожен сам все вирішить. Заспокойтеся![]()
Я комусь щось нав'язую?...та я спокійний, просто умови в яких знаходитесь ви "трудові мігранти" і біженці, кардинально різні, а ви намагаєтесь свій досвід навязувати їм
...ніхто нічого не вирівняє,доки існує безробіття, роботодавці не будуть платити більше, якщо існують багато претендентів на якусь роботуНаскільки я знаю, у східних землях переважно менші. Але може щось вже змінилося, й ЗП вирівняли.
![]()
...як мінімум, маніпулюєте,це точноЯ комусь щось нав'язую?![]()
![]()
Де Ви це знайшли???
Дякую, пане Канцлер!...ніхто нічого не вирівняє,доки існує безробіття, роботодавці не будуть платити більше, якщо існують багато претендентів на якусь роботу
Приклад маніпуляції!...як мінімум, маніпулюєте,це точно
...пані,Ви-сама маніпуляціяПриклад маніпуляції!
...українці здатні на щозавгодно, але у европах вони потрібні тільки для функцій прислуги,сама чорнова робота,яку навіть місцеві босяки не хотять робитиЯ комусь щось нав'язую?![]()
![]()
Де Ви це знайшли???
Пісі: доречі, це саме Ви намагаєтеся нав'язати думку, що українці здібні у Європі тільки жопи мити.
А можете намікнуть вашу сферу чи шось таке, де не тре В2 напримєр? Про ІТ я знаю, но ви не там вроді😳та у них еще и больше может получатся, солидарность платить не надо))
но многие же работают не по коллективным договорам и вот там конечно может быть разница
Вам видніше...українці здатні на щозавгодно, але у европах вони потрібні тільки для функцій прислуги,сама чорнова робота,яку навіть місцеві босяки не хотять робити