Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Никак.
В том числе поэтому я не хочу выезжать из Украины вообще. Даже на отдых.
Животные везде.
И как их терпеть я не понимаю. Вот как украинцы в свою сторону это слушают, ещё и на телефон снимают. КАК можно так унижаться. Ради отдыха. Какой это в сраку отдых.
У нормального украинца желание одно - наброситься на суку и бить пока не сдохнет. А как это - выслушивать в свой адрес молча, чтоб с отдыха нидайбох не выгнали? Где блин хоть капля самоуважения?
Только в Турции или Европе надо молчать в тряпочку, потому шо если ты так сделаешь, то ты отгребешь штраф или срок.
В Украине все наоборот.
***ня.
В ЕС ***** завалила ****а давно и молчит в тряпочку, никто даже не пикает.
Во всяких Турциях может и чвякают ***кают, там даже их посольство под охраной круглосуточно, на 5 метров к стене не подойдёшь.

? мопед не мій, я просто пОщу

Де дешевше жити, у Польщі чи Німеччині.

Було проведено порівняння ідентичної продукції магазинів Lidl у містах Варшава та Бонн.

?За 17 товарів у Польщі заплатили 20,05 €, у Німеччині – 22,37 €. Різниця незначна, проте заробітки в обох країнах сильно різняться.

?Мінімальна погодинна заробітна плата в Польщі становить 5,12 євро, а в Німеччині – 12 євро, що вдвічі більше, ніж у Польщі.

Тут не учитывается количества рабочих часов. В Германии далеко не у всех 8-ми часовой рабочий день. Минималка в час в Германии больше, но общий итог за месяц может быть меньше, чем в Польше. Ну и совокупная процентная ставка налогов не учтена, и стоимость жилья, и стоимость мед. страховки. 12 евро в час, в Германии, если платить налоги, понты, а не деньги. После всех обязательных оплат, на жизнь останется уровень социала, или чуток больше.
Я думаю шо не все так погано з зп в Німеччині, бо тоді б поляки не їздили туди на заробки, при чому ті заробки м.б. сезонні і не кваліфікованою працею, але суттєво покращують майновий стан сусідів?

Никак.
В том числе поэтому я не хочу выезжать из Украины вообще. Даже на отдых.
Животные везде.
И как их терпеть я не понимаю. Вот как украинцы в свою сторону это слушают, ещё и на телефон снимают. КАК можно так унижаться. Ради отдыха. Какой это в сраку отдых.
У нормального украинца желание одно - наброситься на суку и бить пока не сдохнет. А как это - выслушивать в свой адрес молча, чтоб с отдыха нидайбох не выгнали? Где блин хоть капля самоуважения?
Только в Турции или Европе надо молчать в тряпочку, потому шо если ты так сделаешь, то ты отгребешь штраф или срок.
В Украине все наоборот.
Маю сказать,в Європі вистачає курортів де ********** майже немаєЇ. Наприклад, північ Іспанії, французьке узбережжя Біскайської затоки ( за винятком Біарриц), курорти на схід від Малаги до Альмерії.

В Украине все наоборот.
Читала шо цього виродка виселили з готеля, викликали до поліції та місцева діаспора українців за підтримки турецьких правозахисників займаюттся його переданням Україні як військового злочинця.

То класно)
Я собі вирішила читати тут в головному пару тем і всьо. Пастись в жіночому якщо захочеться. Бо цей треш мені зайвий) з телефону всі тг канали видалила, а воно й тут лізе.
В мене навпаки тг - основне "чтиво"?, а тут 3-4 теми та й годі)

До речі про Іспанію цікаво (море) подивилась на букінгу нашвидкоруч, то є непогані пропозиції, південний схід країни.
Записала собі до блокнотика в плани)
У травні червні й по роботі багато читала про Іспанію в цілому і Мадрид. В Мадриді донедавна така захаращена набережна була. І річка обміліла. Зараз красиво.
Південний схід Іспанії, Ви по Каталонію?

Між Малагою і Альмерією
Зрозуміло, ми були в містечку Nerja. Будуть питання, звертайтеся.
P.s. Не про Іспанію. Відпочивали в Каннах в 18 році ( готель коштував десь 70 євро/доба), і на мій подив, з ******** не перетиналися. Хоча в Ніцці їх було багато.

Останнє редагування:
У мене в тг суто харчування, похудєлка, така типу жіноча затишна *******ка.?
А я "правильно харчуюсь", "займаюсь спортом" і т д в інсті...? а тг це новинарня... хф за звичкою залишився, бо вже далеко не торт (((

Зрозуміло, ми були в містечку Nerja. Будуть питання, звертайтеся.
P.s. Не про Іспанію. Відпочивали в Каннах в 18 році ( готель коштував десь 70 євро/доба), і на мій подив, з ******** не перетиналися. Хоча в Ніцці їх було багато.
Знайомі в Хорватії були, не знаю де саме, але сказали - жодного *****а навкруги)

Виглядає смачно і корисно...? хоч з бобовими не дружу чогось... але бабусиних солодких пиріжків з квасолею їла б і їла...ех... ?
Я их с детства не ела ни у кого.
Бабушка у меня была лентяйка, как я, а прабабушка вкуснейшие пекла.
В печи, конечно. Не на газу или электрике. Там где и паски.

кума оформила кота европейцем. в Германии.
паспорт, чип и прививки 125 ойро.

сосед работает в зеленстрое Германии.
в прошлом году получал на руки 1500 ойро за 4 дня работы в неделю, в этом году платят эту сумму за 3 рабочих дня в неделю.
брешет? кто в курсе.

кума хотела застраховать котов (два) сказали минимум 30 ойро в месяц за одного.
есть ли дешевле?

Останнє редагування:
Вы действительно не разбираетесь в страховой медицине в Германии. Частную страховку могут оформить только самозанятые, гос чиновники и работники с доходом более 66к
А шо робить тим, хто вже не соціальщик, але і не 66к?

Назад
Зверху Знизу