Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Силюсь понять шо там, но шот интеллекту не хватает..Это ж как нужно целится. Почему нужно нагадить именно на мою 😡
...мабуть у пані доброзичливець з'явився🤦♂️Силюсь понять шо там, но шот интеллекту не хватает..![]()
Та це я зрозумів, не розумію в ЧОМУ.....мабуть у пані доброзичливець з'явився🤦♂️
Ручка от водительской двери вся в птичьем помётеТа це я зрозумів, не розумію в ЧОМУ..![]()
...ааа,так це к дєньгам 👍В птичьем помёте.
О цук, а я все питался понять, шо то шо скороварка с червячком..Ручка от водительской двери вся в птичьем помёте
І сразу стала нє єво?Она ж засохла нахуй!
Нехуй било ссять на нее по утрам..І сразу стала нє єво?
Да ладно. У мене в юності, кот не просцяв пальму. А у котов сцякі - напалм.Нехуй било ссять на нее по утрам..
Это гербарийОна ж засохла нахуй!
У меня садовник жалуется в змиеве коты ссут под туи - туи страдают - говорит нужна санкция. И команда пиздить Котов. Но блядь не могу - я ж не живодер. Говорю дорогой друг - изыщи средства дай пизды котам без применения орудия массового пораженияДа ладно. У мене в юності, кот не просцяв пальму. А у котов сцякі - напалм.
Так шо, Аміга там даже сорнякі нє зжог би.
Огородить высокой сеткой, обвернуть.У меня садовник жалуется в змиеве коты ссут под туи - туи страдают - говорит нужна санкция. И команда пиздить Котов. Но блядь не могу - я ж не живодер. Говорю дорогой друг - изыщи средства дай пизды котам без применения орудия массового поражения
Ну садовника на цуцика не сподвигну. Когда собака была он пизды всем давал, хотя садовник и на него жаловался бо срав за туямиОдну таксу чи фокса на територію - і питання закрите...
Хто з них?хотя садовник и на него жаловался бо срав за туями
Ну красоты художественной не будет. То ж у меня садово парковое искусствоОгородить высокой сеткой, обвернуть.
Та вроде цуцик хотя я не проверял - може и садовник но я заставил убратьХто з них?
Сатрап..- може и садовник но я заставил убрать