Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харків’яни тепер радикальніші до росіян, ніж захід України

🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Моя бывшая подруга все время пиздела за русский мир. Сувенирчики мне из Крыма привозила с русским флагом. Радовалась. После начала войны через неделю 20 летней дружбе пришел конец. Причем я ничего такого ей не писала и не говорила обидного. Просто слово "русский" написала иначе через "рузький", как бэ принебрежительно. И ей не понравилось. Я всегда ей говорила, если ждёшь, поедь в ЛДНР. А я там была,мездила к родственникам, знаю, как живут не через интернет, а лично. Попреподавай свой английский и немецкий за те же деньги, которые ты хочешь, посмотрим, сколько у тебя будет учеников, хаха ни одного, наверное, посмотри уровень жизни. И ты эту утопию хочешь в Харькове? Но человек не захотел в ЛДНР. Он сразу в Москву рванул. Ну и тварь. Простите, наболело.

• 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
:)
Зайшла в тему, бо дещо згадала про "корінних", так от я не знаю, що в голові у корінних львів'ян, які за власним бажанням вступали до лав партії регіонів.
І їх немало, і це шановні люди при посадах.
Саме тому і вступали- щоб на посадах залишатися. Але щось пішло не так ;)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Україні з початку запровадження воєнного стану понад 5 тисяч кримінальних проваджень було відкрито щодо ухилянтів від мобілізації. Однак найбільше з них у Закарпатській області.

Про це пише сайт Vesti.ua.

Так, за даними видання, у трійці областей за кількістю відкритих кримінальних проваджень за фактами ухилення від призову опинилися такі:

1. Закарпатська область – 799 людей;
  2. Дніпропетровська область – 461;
  3. Львівська область – 421.

Так, за даними видання, у трійці областей за кількістю відкритих кримінальних проваджень за фактами ухилення від призову опинилися такі:

1. Закарпатська область – 799 людей;
  2. Дніпропетровська область – 461;
  3. Львівська область – 421.
Тобто тільки на Закарпатті треба посадити 800 чоловік? А є дані чи хоч одного посадили?

Назад
Зверху Знизу