Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харків’яни тепер радикальніші до росіян, ніж захід України

Ти диви як цікаво.
На перший, зверхній погляд, здавалося б - а й, справді? Хіба не одне й те саме казати/писати "захід України" - чи "Західна Україна".
Але якщо замислитися, тут вже не скажешь "а какая разница". Бо вона є принциповою.
Тим більше зараз, під час війни.
дорчі, є традиційно сформована топографічна межа, за якою починається Західна Україна. Але, вона не йде кордон-кордон, тому решту межи доведеться домірковувати самому
Переглянути вкладення 13222200
Те. що західніше річки Збруч - то західна. Ще можна виділити - центральну, південну і східну частини.

дорчі, є традиційно сформована топографічна межа, за якою починається Західна Україна. Але, вона не йде кордон-кордон, тому решту межи доведеться домірковувати самому
Переглянути вкладення 13222200
Те. що західніше річки Збруч - то західна. Ще можна виділити - центральну, південну і східну частини.
Зараз не кажуть західна, або східна Україна, а північ, південь, схід, захід України.

Зокрема як країни Балтії, а не Прибалтика

Значит, некоторые харьковчане говорят, что первый удар по обладминистрации (который на видео) - это ****ули ЗСУ. Это частая история, можно было бы не удивляться.
при замедленном просмотре видео этого удара четко видно, что ракета прилетела почти идеально вдоль Сумской, из сектора север-северовосток, то есть из *****ии... и чтобы при таком направлении "****ули ВСУ", установка должна была стоять не дальше 2 км от ОГА, поскольку еще 24 февраля к полудню *****ские войска вышли на окружную... а на такое расстояние ни одна ракета такого типа не стреляет!

Розумію про що йдеться. Й цілком згоден з такою позицією.
Тим не менш, зауважу що так теж кажуть. Все ще. Навіть зараз.
Хто саме? Варіантів небагато. У мене - лише два.
А може варто намагатися говорити правильно? "На Україні" теж кажуть. Все ще. Навіть зараз. Але це ж неправильно?

А може варто намагатися говорити правильно? "На Україні" теж кажуть. Все ще. Навіть зараз. Але це ж неправильно?
Саме так. Все залежить від того що й чому кожен з нас вважає правильним. Тому й кажемо про одне й те саме по різному.
Для мене значно важливіше що це, перш за все, досить показово. Бо коли йдеться про державу Україну, а хтось каже про неї всього лише як про територію, вже не потрібно замислюватися хто перед тобою - друг чи ворог.
Свого часу, ще задовго до війни, довелось посперечатися з деякими росіянами щодо того як треба казати/писати *****ською - "на Украине" чи "в Украине".
Одразу було помітно хто з них ідейний *******т, а хто ні. Навіть якщо на словах вони стверджували ...
Втім, байдуже що вони тоді казали. Наразі не лишилося жодних сумнівів.

Зараз не кажуть західна, або східна Україна, а північ, південь, схід, захід України.
Мне удобнее всего сказать - соседи уехали куда-то в западные области Украины.

Потому что если просто "на запад Украины", то от нас это может быть и Полтава. :)

Комусь треба один раз подивитися прогноз погоди в Україні.

хоча такого географічно-адміністративного регіону зовсім не існує...
Введіть в гуглі в Донбассе!
Що видало!?)
Мені "В Донбассе я родился и в Горловке я рос...
Александр Дюмин. Лучшие песни на баяне ))))

Удобство и правильность не всегда тождественно
Так в моей формулировке все правильно и даже с уточнением деления по областям.
Все равно как южные области - от Одесской до Крыма включительно. :)

Введіть в гуглі в Донбассе!
Що видало!?)
Мені "В Донбассе я родился и в Горловке я рос...
Александр Дюмин. Лучшие песни на баяне ))))
"Давно не бывал я в Донбассе,
Тянуло в родные края..."
(песня)

Мораль теми на сьогодняшній день така.
Ви хоть всріться,але кількість прокацапських довбойобів в Харкові і області була,є і буде в сотні разів більше,ніж на Західній Україні.

Ты уехал и кількість прокацапських довбойобів в Харкові стала меньше. Хоть шото полезное ты сделал

Назад
Зверху Знизу