Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

витік інформації на кожного українця

• Автор теми Автор теми stas_69
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 1440
Оголошень: 1
Росіяни отримали інформацію на кожного українця: наслідки масштабної кібератаки.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

О, ну звісно, це ж пряме свято для шахраїв! Росіяни отримали інформацію на кожного українця, бо їм так сильно потрібно знати про наших чудових котиків і як ми пиріжки печемо. Важливо ж дізнатися, як ми живемо без них! Здається, у них більше проблем, ніж у нас! 😏

Тю. Ну и шо они про меня там отримали?
Непотребных фоток я не делаю, никаких темных тайн, от которых остались живые свидетели, нет.
Паспортные данные? Думаю, они и ранее их знали. Пусть подавятся.

1368359268_927330610.webp

їм стало завидно за вовину тисячу, тепер і її не отримати :україна:
Там из важных реестров - реестр актов гражданского состояния типа ЗАГС и реестр собственности.
Я в своей теме поставила более полный текст

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це вже краще, так) Але коли казали, що всі ці супермегацифрові сервіси рано чи пізно зламають, то всім було ж піхуй, вірно? То і зараз повинно бути піхуй.

Право собственности на квартиру у меня вне реестра.
Чего ты ржешь, Адепт!
Этот реестр пояаился в 2011, что ли... и все купли-продажи только через реестр.
А моя квартира приватизирована в ходе первичной приватизации с бумажками, завереными подписями и печатями.
Вот в е-видновлення не попасть, будучи вне реестра

Чего ты ржешь, Адепт!
А моя квартира приватизирована в ходе первичной приватизации с бумажками, завереными подписями и печатями.
Я в курсе, ржу совсем не с того.

Чего ты ржешь, Адепт!
Я ржу типа когда вокруг *****ц, у вас хоть какая-то типа радость) Типа все в говне, но зато носки без дырок.

Я ржу типа когда вокруг *****ц, у вас хоть какая-то типа радость) Типа все в говне, но зато носки без дырок.
А что? Все огорчаются от моего личного *****ца?
Да они о нем даже не знают. :)
Почему же мне не порадоваться, что новый власнык не успеет меня выселить?

А что? Все огорчаются от моего личного *****ца?
Да они о нем даже не знают. :)
Почему же мне не порадоваться, что новый власнык не успеет меня выселить?
Может, и огорчаются. Главное, шоп было чему порадоваться, такшо все норм, радуйтесь)

Це вже краще, так) Але коли казали, що всі ці супермегацифрові сервіси рано чи пізно зламають, то всім було ж піхуй, вірно? То і зараз повинно бути піхуй.
Продавав я ділянку під забудову. Нотаріус усьо оформив і під кінець покупець питає - так ви мені бумажку на право власності дасте? - ***! Ніяких бумажок, усе у реєстрі, можите подивитись на монітор))

Назад
Зверху Знизу