Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вирок Сергію Стерненку.

• Автор теми Автор теми Carat2000
  • Дата створення Дата створення
Re: Вирок Сергію Стерненку.

а чего судья нарушает закон бубоня без маски ?:незнаю:

Стерненко сказав що вирок був би інший, але сумління у судді слабе.

его судят за похищение человека и вымогательство

Ага намагався у *****а триста гривен віджати, кревно зароблених на мітингах за ОНР.:рл:

а я предупреждал нефиг трындеть на власть и это только начало

Бо наша влада сама себелюбива, її палюжити заборонено, бо зобідиться, он ***лового кума теж як наче прищучили, не сильно, а так трішки, щоб боявся та не насміхався.

Интересно получается, его уже садят,а те кто на него нападал гуляют на воле,ну кроме одного.

Ну а я про що, тіж мовчали, і їм за те нічого не буде, бо владу не чіпали, чіпали Стерненка, а він насміхався з влади.

даже жалко его если он не профессиональный платный патриот типа хруя или оксиморона.поверил в какую то бредовую укроидею...сколько же *****асы пропагандисты обманули людей подставив их под пули и под тюрьму.хотя возможно он и платный активист.тогда по делам его

А не родич ти отого Льва Ребета що служив в УПА? Бо щось ти на недообрізатого недотурка схожий.

56f392cea2778daca4cb540ebce8d50f.webp

Не Монтян, но тоже чувак шарит.

я когда читаю подобное - людей, считающих что Монтян/Шарий и тп "шарят" - мысль о признании их недееспособными/лишении избирательных прав мне не кажется кощунственной

а викрадав і катував потерпілого Щербича Стерненко на завдання відділу захисту національної державності Управління СБУ в Одеській області
Допустим. Однако же в публичных материалах дела все выглядит странно.

я когда читаю подобное - людей, считающих что Монтян/Шарий и тп "шарят" - мысль о признании их недееспособными/лишении избирательных прав мне не кажется кощунственной

Шож ты так убиваешься? Ты так не убьешься. ***!

а чего судья нарушает закон бубоня без маски ?:незнаю:
потому что этот судья привык нарушать закон... его хотели потурить еще в 2017-м, но он занес в ВРП и остался

На фото суддя Приморського районного суду Одеси - Віктор Попревич.
Саме він годину тому виніс вирок активісту Сергію Стерненку присудивши йому 7⃣ років ув'язнення з конфіскацією майна.
Ще у 2017 році ми публікували розслідування щодо Віктора Попревича
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тоді він претендував на посаду суддів Верховного суду.
Ми з'ясували щодо нього наступне:
2009 року суддя «прикрасив» свій будинок у Донецьку за адресою вул. Олімпійська, 15А бюстами Сталіна та Леніна, зазначивши при цьому назву вулиці на своєму будинку як «Тупик Коммунизма»;
Частину зі судових рішень Попревич писав російською;
Також велика частина рішень судді взагалі відсутня в судовому реєстрі;
Попревич "забув" задекларувати автівку, якою користувався та квартиру дружини в Криму.
Вже після нашої публікації Віктор Попревич виніс ряд скандальних рішень, зокрема:
Відпустив директора табору "Вікторія", в якому загинули діти, під смішну заставу;
Виправдав міліціонера, якого звинувачували в катуванні людей.

вот правильно было бы завалить этого ******* *****а, он до мозга костей ненавидит Украину и все украинское, а не держать судьей за деньги налогоплательщиков...

чуваку надо было линять на контракт год назад и все
а так закон для всех один
власть все делает правильно
херою не надо было нести на власть
память отшибло за марусю звиробой
так что власть у нас самая лучшая запомните это
я лично считаю что все что делает наша власть это все правильно
не стоит забывать что ковид в стране и не только ибо еще есть война которой уже
скока 6-7лет это ваще
радуйтесь что не по талонам живете и за бугор ездите
посадили патриота значит редиска он и власть это знает и на апелляции все станет ясно ибо власть наша мудрая не чета попэрэдныкам

Кожен народ має владу яку заслужив, і український нарід не виключення.:нудно:
Якщо у нас ворогам усе вибачають то покарання патріотів закономірність, хтось же повинен відповідати.

Как поставить пестню на рингтон?

Свободу певцам!

стрима не вижу за патриота в ютубе у тебя может есть
думаю если пороха каналы будут что то трындеть то и их заблокируют
власть знает что делать

Ось ютубний професійний патріот з умінням віртуозного стрибкового перевзування. А до чого тут Петько, зовсім не зрозуміло, ви маєте з ним який гешефт, може у щі нагадив? Бо інакше нащо його ліпити у тему без діла.

стрима не вижу за патриота в ютубе у тебя может есть
думаю если пороха каналы будут что то трындеть то и их заблокируют
власть знает что делать

Ua перший включи. Там наживо идёт.

Хм. Человека похитил? Да -> на нары с песней.
И ***** кого он похитил, сепара какого-то или ***** с батальона айдар или служащего ВСУ - должна быть ответственность в любом случае

Ну во-первых нигуя не доказано,доказательств ноль.во вторых согласен,нарушил ответь за это,но нужно доказать.

:іржач: только что шабунин кричал , Аваков чёрт!!!! :іржач:

Назад
Зверху Знизу