Re: Вирок Сергію Стерненку.
Стерненко сказав що вирок був би інший, але сумління у судді слабе.
Ага намагався у *****а триста гривен віджати, кревно зароблених на мітингах за ОНР.
Бо наша влада сама себелюбива, її палюжити заборонено, бо зобідиться, он ***лового кума теж як наче прищучили, не сильно, а так трішки, щоб боявся та не насміхався.
Ну а я про що, тіж мовчали, і їм за те нічого не буде, бо владу не чіпали, чіпали Стерненка, а він насміхався з влади.
А не родич ти отого Льва Ребета що служив в УПА? Бо щось ти на недообрізатого недотурка схожий.
а чего судья нарушает закон бубоня без маски ?![]()
Стерненко сказав що вирок був би інший, але сумління у судді слабе.
его судят за похищение человека и вымогательство
Ага намагався у *****а триста гривен віджати, кревно зароблених на мітингах за ОНР.

а я предупреждал нефиг трындеть на власть и это только начало
Бо наша влада сама себелюбива, її палюжити заборонено, бо зобідиться, он ***лового кума теж як наче прищучили, не сильно, а так трішки, щоб боявся та не насміхався.
Интересно получается, его уже садят,а те кто на него нападал гуляют на воле,ну кроме одного.
Ну а я про що, тіж мовчали, і їм за те нічого не буде, бо владу не чіпали, чіпали Стерненка, а він насміхався з влади.
даже жалко его если он не профессиональный платный патриот типа хруя или оксиморона.поверил в какую то бредовую укроидею...сколько же *****асы пропагандисты обманули людей подставив их под пули и под тюрьму.хотя возможно он и платный активист.тогда по делам его
А не родич ти отого Льва Ребета що служив в УПА? Бо щось ти на недообрізатого недотурка схожий.