Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Виплати ВПО

А чим мобілізовані впо гірші за цивільних?
Плюс, нас додатково по Україні переміщують так, шо нуйогонах..
Тим що у тебе є грошове, продовольче, речове забезпечення. Ти не сплачуешь за ЖК. За переміщенням ти як сплачуєшь? За тарифом якого перевізника?!

В лазні, за гарячу воду? Чи абонплату за постачання теплової енергії! Не вмикай блазня
У мене є власне житло, мене там зараз немає, але нарахування по ньому йдуть. І я їх сплачую. Так зрозуміло?

Ебатьколиыхать ты этими двумя ВПОшными тысячами снивелировал всю свою ЗСУшную тему". ты ещё там сбор мутил. Кугут. При этом Самсунг гелекси, хуавеи, но при этом сетует, где ***ть впошные.

Останнє редагування:
Ебатьколиыхать ты этими двумя ВПОшными тысячами снивелировал всю свою ЗСУшную тему". ты ещё там сбор мутил. Кугут. При этом Самсунг гелекси, хуавеи, но при этом сетует, где ***ть впошные.
Про гелексі я вже відповідав - він ще довоєнний, куплений у січні 2022. Від його придбання до мобілізації більше року пройшло, і за цей час у мене трапилося чимало витрат і фінансових пораженій(
Впо я з вересня 2022.
Про хуавей також відповів.

Про гелексі я вже відповідав - він ще довоєнний, куплений у січні 2022. Від його придбання до мобілізації більше року пройшло, і за цей час у мене трапилося чимало витрат і фінансових пораженій(
Впо я з вересня 2022.
Про хуавей також відповів.
Чтобы ты так жил как прибедняешься.

Назад
Зверху Знизу