Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Виплати ВПО

Re: Выплаты ВПО

Пришло смс:

WFP ООН отримало від Мінсоцполітики доручення надати вам фінансову допомогу. Упродовж 72 годин очікуйте SMS із кодом грошового переказу.

Хм. Не развод?! Если нет, то сколько положено?!

Наступне має бути про те, що надійшов переказ вестерн юніон і країна, звідки, наприклад - з Італії. Якщо є приват24 за три сек отримати на картку. 2200 або кратне цій сумі.

Мама подавала заявление на выплату позже меня, а получила раньше. Радует, что платят.
Теперь надо как то втолпиться ООН на родителей и детей оформить. Там шквал заявок, очереди большие.

Наступне має бути про те, що надійшов переказ вестерн юніон і країна, звідки, наприклад - з Італії. Якщо є приват24 за три сек отримати на картку. 2200 або кратне цій сумі.

У продовж 72 годин обіцяють направити sms з кодом грошового переказу. Будемо чекати. Дякую.
p.s. Таке повідомлення приходить одне на родину, чи індивідуального кожному ?!

Мама подавала заявление на выплату позже меня, а получила раньше. Радует, что платят.
Теперь надо как то втолпиться ООН на родителей и детей оформить. Там шквал заявок, очереди большие.

Одна из причин такой ситуации, что люди понаправляли везде заявок на получение помощи от ООН, а теперь кроме оформления занимаются выявлением дубляжей, повторений.

У продовж 72 годин обіцяють направити sms з кодом грошового переказу. Будемо чекати. Дякую.

Ооо, тут безліч варіантів:D Не вгадаєш. Гроші переказують навіть без реєстрації в цих центрх ООН, за даними, вказаними при реєстрації впо. Тому потім тре буде розбиратися. Взагалі, якщо за даними при реєстрації по лінії ООН, то одній особі перерахують за всіх, навіть картку для наступних переказів пишуть тілько однієї особи (можуть перерахувати просто на картку, без вестерна), але поки три тижні мине з моменту реєстрації, комусь з родини можуть переказати, так би мовити, поза чергою. Що воно буде потім, коли основному отримувачу будуть переказувати, я ще не знаю:D

Ооо, тут безліч варіантів:D Не вгадаєш. Гроші переказують навіть без реєстрації в цих центрх ООН, за даними, вказаними при реєстрації впо. Тому потім тре буде розбиратися. Взагалі, якщо за даними при реєстрації по лінії ООН, то одній особі перерахують за всіх, навіть картку для наступних переказів пишуть тілько однієї особи (можуть перерахувати просто на картку, без вестерна), але поки три тижні мине з моменту реєстрації, комусь з родини можуть переказати, так би мовити, поза чергою. Що воно буде потім, коли основному отримувачу будуть переказувати, я ще не знаю:D

В нашему випадку ми не реєструвались у центрах ООН, бо їхати для оформлення далеко. Пройшли опитування у NRC. Ну і звичайно оформлювались у громаді для отримання довідки переселенця

В нашему випадку ми не реєструвались у центрах ООН, бо їхати для оформлення далеко. Пройшли опитування у NRC. Ну і звичайно оформлювались у громаді для отримання довідки переселенця

NRC і ООН перетинаються, кажуть. Або те, або те. Суми однакові.

Пришло смс:

WFP ООН отримало від Мінсоцполітики доручення надати вам фінансову допомогу. Упродовж 72 годин очікуйте SMS із кодом грошового переказу.

Хм. Не развод?! Если нет, то сколько положено?!
Фан, скоро прийдет смс с другого номера, НЕ УДАЛЯЙ ЕГО!!! Там коды для получения через Приват24. Міжнародні отримання. Ввести код, сумму, країну(Італія?)

Моя жінка з переляку стерла, тепер ходить, дується, каже що це я винен :)

Смс приходять на номер телефону.
Якщо оформляли ВПО гуртом на одну карту і на один тел, то одна річ.
Якщо кожен окремо- то окремо.

Смс приходять на номер телефону.
Якщо оформляли ВПО гуртом на одну карту і на один тел, то одна річ.
Якщо кожен окремо- то окремо.

Дякую за роз'яснення.

Зараховують усю суму одноразово?

Максимум, що бачив, 4 послідовних (за 10хв) оплат по 2220 грн. Подружжя з малими. Оформляла мати. Все на себе.

В такий послідовності тричі повинно бути?!)
2220 на кожного продовж трьох місяців?!

кто знает про выплаты от ООН (смс) через ощад - ввожу код и пишет, что такой перевод не найден. При след. попытке - "неизвестная ошибка"
В привате всё нормально себе сделала, а маме на ее ощад не могу из-за этой херни. Коды, естественно, разные, смс разные, тлф разные и т.д.
Кто сталкивался?

Назад
Зверху Знизу