как может из женщины такое гомно со рта лится ? только от кацапки . даже не сомневаюсь что твои родычи ******Давно не ганяли чорта. Пєрдак забомбило як. Як дурачок він бігає. Дивись там в бігах залупу від натуги не порви. Потужний ***** ******.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
как может из женщины такое гомно со рта лится ? только от кацапки . даже не сомневаюсь что твои родычи ******Давно не ганяли чорта. Пєрдак забомбило як. Як дурачок він бігає. Дивись там в бігах залупу від натуги не порви. Потужний ***** ******.
придурочная откуда ты можешь знать что то обо мне ???На адресу такого бидла як ти інакших слів немає. Для початку можеш перестати бути бидлом. Це нескладно. Свої сумніви можеш собі в **** засунути. Стосовно твоїх родичів утримаюсь. Вони не винні, що виродили ось таке. Може ти і їх як липку обдираєш. З тебе станеться.
Обьєктівно он просто пользується програмами заохочення , нічо незаконного 🤷♀️ такі ж програми для часних ліц і у нас і за границьой. Добродєтєлєй , принімающіх бєжанцов бесплатно нема, за ісключенієм родичів чи друзєй якіх-то. Така сурова правда. Случаїв, када приючуватєлі в откриту потом купляют дорогущу тєхніку, міняют авто і дєлают ремонти, знаю лічно не один.Гля ти яка нагла **** тилова. Копійок їй мало. Дурачок він. Падаль *****.
вообще то у нас если бесплатно селишь . тебе дают компенсацию за комуналку . зимой было 800 грн с человека . летом 400 на сколько помнюОбьєктівно он просто пользується програмами заохочення , нічо незаконного 🤷♀️ такі ж програми для часних ліц і у нас і за границьой. Добродєтєлєй , принімающіх бєжанцов бесплатно нема, за ісключенієм родичів чи друзєй якіх-то. Така сурова правда. Случаїв, када приючуватєлі в откриту потом купляют дорогущу тєхніку, міняют авто і дєлают ремонти, знаю лічно не один.
Вродє так. А по факту по-разномувообще то у нас если бесплатно селишь . тебе дают компенсацию за комуналку . зимой было 800 грн с человека . летом 400 на сколько помню
Есть такое, да.вообще то у нас если бесплатно селишь . тебе дают компенсацию за комуналку
а вы решили что я все квартиры отдам беженцам ? два года жили потом сказал до свиданьяЕсть такое, да.
Но вы же не бесплатно селите, а сдаетекакая компенсация
Я ничего такого не говорила, читайте, что написано.а вы решили что я все квартиры отдам беженцам ? два года жили потом сказал до свиданья