Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Виктор Медведчук:Украина исчезает с экономической карты мира

• Автор теми Автор теми malyshev
  • Дата створення Дата створення
дедушку фрейда тебе позвать или сам с собою разберешься?
З чим мені потрібно розбиратися? З тим що ти, думаєш одне, пишеш - друге, а розумієш третє?
Так тому ж і уточнюю.

С учетом того, что пан из Торонто, не есть гражданин Украины...
Це ще не факт. Він же проголосував в темі за пункт "Я громадянин України. Буду воювати за Росію проти України". Більше нічого не треба, щоб розуміти його низьку душонку.

І до чого тут взагалі пан торонтієць до розуміння поняття "зрада" та "зрадник"?

Она нарушает Конституцию.

Опа! І які ж статті Конституції порушує норма про державну зраду з Кримінального кодексу України?
Вангую: ти зараз знову почнеш булькати, зливаючись у муладхару... :D

З чим мені потрібно розбиратися? З тим що ти, думаєш одне, пишеш - друге, а розумієш третє?
Так тому ж і уточнюю.
.
ой, заюшка
In7na всегда спрашивает *сколько это стоит?*. А там уже каждый понимает так, как что у кого болит:)

Це ще не факт. Він же проголосував в темі за пункт "Я громадянин України. Буду воювати за Росію проти України". Більше нічого не треба, щоб розуміти його низьку душонку.
зай
Роль прокуратора не твоя. Чессло:D
за пункт "Я громадянин України. Буду воювати за Росію проти України"
и где такой пункт? В твоей свидомой голове?:confused:

ой, заюшка
In7na всегда спрашивает *сколько это стоит?*. А там уже каждый понимает так, как что у кого болит:)

Це тому, що ти хотіла спитати "сколько стОит?", спитала "сколько стоИт?", а думала в цей час про польку-бабочку.

и где такой пункт? В твоей свидомой голове?:confused:

Не тільки у моїй
https://www.kharkovforum.com/poll.php?do=showresults&pollid=18131
у переліку за другий пункт можна знайти пана торонтійця, olegp.

Вангую: ти зараз знову почнеш булькати, зливаючись у муладхару... :D
йо. да ты перец, чел
Мейкаешь прогресс:любов:
Опа! І які ж статті Конституції порушує норма про державну зраду з Кримінального кодексу України?
а ты что в недемократической стране живешь?:confused:

Глянь там в Конституцию демократической страны, должен быть раздел *Права человека*

Це тому, що ти хотіла спитати "сколько стОит?", спитала "сколько стоИт?", а думала в цей час про польку-бабочку.

Не тільки у моїй
https://www.kharkovforum.com/poll.php?do=showresults&pollid=18131
у переліку за другий пункт можна знайти пана торонтійця, olegp.
шикарная статистика
Сколько :любов:оружия можно отобрать

а ты что в недемократической стране живешь?:confused:

Глянь там в Конституцию демократической страны, должен быть раздел *Права человека*

Глянув
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.

Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя.

Он думает как патриот своей семьи! И правильно делает .. Жить можно в любой стране - а вот хорошо жить , надо везде ибо жизнь одна ..

Он думает как патриот своей семьи! И правильно делает .. Жить можно в любой стране - а вот хорошо жить , надо везде ибо жизнь одна ..

Він мешкає у Канаді. На кой ляд він взагалі голосував? І *** потрібна його думка тут в Україні?

Милорд
Опять у пастушек ночевали?

Да! Ибо сиски мэм это выше моих сил ...

Він мешкає у Канаді. На кой ляд він взагалі голосував? І *** потрібна його думка тут в Україні?

Он выразил мысль наших соотечественников и диаспор из-за рубенжей родины .. имеет право! И он сказал правду!

Он выразил мысль наших соотечественников и диаспор из-за рубенжей родины .. имеет право! И он сказал правду!

Ну, це вже взагалі маячня. Є тут на ХФ з діяспор і з протилежною думкою.
Але голосувати не мали морального права.

заюшка, не размахивай мечом. Поранишься:)
Ты забыл, что сделали с твоим флагом кляти американци?
А пан из Торонто может не забыл Конституцию, ст 34

Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб і на свій вибір
В ст 34 не написано, что панам из Торонто низзя:)

Є тут на ХФ з діяспор і з протилежною думкою.

:D
шикарный вывод по *буковкам*:клас:
С учетом безмерности ин-нет пространства:D

lichiy
у тебя мыслительная функция сравнялась с функцией твоего подопечного (как он там? Кряхтит еще? И его туда же;) Ну. пусть выздоравливает передай )

Назад
Зверху Знизу