Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Выборы президента Украины 25 мая 2014 года (можно переголосовать!)

Президентские выборы на Украине (2014)

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    3279
  • Опитування закрито .
Почему вы прямо не ответили на вопрос? Вы с какой области?
За более, чем 30 лет в Харькове, я встречал такой украинский, только у приезжих. И это подтвердит любой харьковчанин. Ну не говорят харьковчане на украинском, что поделать. Харьковчане знают украинский и любят его, только не разговаривают, увы, на нем.
:D
Я вам ще раз повторю - просто у вас таке коло спілкування. Ну як в місті, в якому 60% українців не чути українську? :D
Просто банально ви її не помічали чи не акцентували увагу раніше.;)
А в Харкові є цілі райони, де здебільшого говорять українською. Правда більше старше покоління.:(

Я вам ще раз повторю - просто у вас таке коло спілкування. Ну як в місті, в якому 60% українців не чути українську?
Просто банально ви її не помічали чи не акцентували увагу раніше.
А в Харкові є цілі райони, де здебільшого говорять українською. Правда більше старше покоління.
Вы как политик увиливаете от ответа. Вы, что стесняетесь? Я же не против жителей запада и центра Украины. Я не ****ст и не сепаратист. Просто честно ответьте, если конечно это не тайна. И о каких районах вы говорите?

А що пояснювати? У нього на виборчу кампанію ще менше коштів витрачається. І ті всі чисто партійні. Ніяких ліваків. І підтримка у нього стабільна. Не будь популістів та товстосумів серед кандидатів - реально би брав більшість голосів.
а статистика у него есть использования денег? и кто в партийный бюджет "деньги вливает"? а сколько стоит реклама на ТВ Вы в курсе? так что Тягнибок не такой уж и "бережливый"
B2ra5vD-UQg.webp

Вы как политик увиливаете от ответа. Вы, что стесняетесь? Я же не против жителей запада и центра Украины. Я не ****ст и не сепаратист. Просто честно ответьте, если конечно это не тайна. И о каких районах вы говорите?
Заїдьде в Покотилівку.;)
Я з Харкова.;)

а статистика у него есть использования денег? и кто в партийный бюджет "деньги вливает"? а сколько стоит реклама на ТВ Вы в курсе? так что Тягнибок не такой уж и "бережливый"
:іржач::іржач::іржач:
Ну да, ну да. Богомолець - наше всьо.:іржач:
Розумієте, я не проти Ольги. Я навіть за. Я б з радістю бачив її на посаді Президента. Чи в політиці взагалі.
Але... Як я вже неодноразово писав - для будь-якого Президента потрібна команда. Яка команда в Ольги? Хто це? Що це за люди?
Я чому симпатизую саме Тягнибоку? Бо це людина твердих позицій. Бо його політичні позиції підтримує більшість населення. Бо він фактично єдиний з непродажних політиків. Бо в нього є сильна політична сила. В якій абсолютно немає тушок. В якої є чітка політична програма. І ця політична сила складається в більшості з представників середнього бізнесу. Тягнибок себе вже показав у політиці? Так. Він сильний політик? так. Він хоч раз зрадив своїм позиціям та позиціям своїх виборців? Ні.
Так чим Ольга краще за Олежка?:D

Останнє редагування:
Я же сказал, что не с Харькова, а с области пгт Покотиловка.
А в Харьковской области, согласен, многие по-украински говорят.
А я говорю о городе Харьков
Ну Покотилівка вже фактично Харків.;)
І крім неї є інші райони.;)
Знову ж таки наголошую - ви просто маєте інше коло спілкування.;)

Ну Покотилівка вже фактично Харків.
І крім неї є інші райони.
Знову ж таки наголошую - ви просто маєте інше коло спілкування.
Дело не в кругу общения. Готов пройти с вами по улицам города Харькова и послушать. Вообще, как я говорил, я люблю украинский язык, но увы, на улицах, в магазинах его слышу редко

Я уже многое писал за кого я и почему смотрите темы раздела Политика! тут лишь скажу последнее (прошу не вступать тут в дискуссии) пишите там по темам предметно я отвечал!
Скажу словами Ляшка (он народный президент): "Черкащани (і так можно казати про будь-яке місто де я був), дякую вам за таку класну зустріч! Вибачте, кому не поставив автограф чи не потиснув руку. Це просто фізично було неможливо. Я обов'язково приїду ще і ми виправимо цю прикрість!" Смотрите сколько людей и они стоят не за 100-200 грн а стоят просто так и хотят автографы, хотят изменить жизнь простого Украинца!:
u0XIjTk_p9I.jpg

7U-yNawy9Bk.jpg

Яка команда в Ольги? Хто це? Що це за люди?
некоторые из них:
Владимир Лановой (макроэкономические вопросы),
Семен Глузман (доверенное лицо, гуманитарные вопросы),
Александр Ольшанский (новая экономика.)

Я чому симпатизую саме Тягнибоку?
главное что это Ваш осознанный выбор не "против" а "за":клас:

Дело не в кругу общения. Готов пройти с вами по улицам города Харькова и послушать. Вообще, как я говорил, я люблю украинский язык, но увы, на улицах, в магазинах его слышу редко
А в чому причина знаєте? А в банальній тотальній русифікації та затюкуванні україномовних. ;) Ось люди і говорять ворожою.;)

некоторые из них:
Владимир Лановой (макроэкономические вопросы),
Семен Глузман (доверенное лицо, гуманитарные вопросы),
Александр Ольшанский (новая экономика.)
Ну так це тільки "деякі". А що в цілому? Яка регіональна підтримка? Хто підтримуватиме в Раді?;)
главное что это Ваш осознанный выбор не "против" а "за":клас:
Я ніколи не голосую проти, я голосую за. Я терпіти не можу людей, що пишуть "вібіраєм лучшеє з худшего"... Це взагалі ******изм. Бо насправді такі люди вибирають не кращих, а найбільш розкручених.;)

Сім'я Тягнибока починала свій бізнес, торгуючи небезпечними для життя медпрепаратами без ліцензії
Zn%EF%BF%BDmok_ekrana_z_2014-05-23_140640-spaces.png

Сім'я Тягнибока починала свій бізнес, торгуючи небезпечними для життя медпрепаратами без ліцензії

:іржач::іржач::іржач::іржач:
Чорний піар такий піар.:іржач:

а кто в курсе когда будет второй тур президентских выборов?
читал закон, но видать ничего не понял...

OMEN♂;45277555 сказав(ла):
Своей раздражительной навязчивостью
согласен с вами, порой складывается впечатление, что тут целый десант работает из команды Богомолец!

OMEN♂;45276790 сказав(ла):
Ник Ого Ты своей пропагандой убедил меня не голосовать за Богомолец.
Ну тут у вас невірний посил. А може від вас цього й добивалися?;)
Сама Ольга досить таки варта посади Президента. Але не в період війни з ******ською рашнею.

та не пиар. просто хочу знать кто что думает.
Я вот например хотел за него голосовать
Школота? Навчіться чітко думки висловлювати. Якось незрозуміло ви пишете. Прям по-добкінськи.:D

Судя по опросу народ как был *****ами так и остался... Большинство голосов, хоть и виртуальных, отдано за тех кандидатов, чье имя на слуху. Но взять например того же Гриненко - Харьковский предприниматель, ранее не светился в политике. Но голосов минимум, и таких людей много.
90% избирателей даже программу не читают, чью фамилию улышал - напротив того и галочка. И это печально.

Назад
Зверху Знизу