Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибори міського голови м. Харкова

• Автор теми Автор теми oxiumoron
  • Дата створення Дата створення

Выборы мэра Харькова 2015

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    2426
Я хочу понимать. На чем базируется Ваша уверенность в том, что именно правление Кернеса есть залог будущего благополучия и процветания города. Несколько тезисов, можно не разворачивать простыни на эту тему. Просто потому что так, вот так и вот так...
Адресую это к форумчанам, топящим за Кернеса.

"Опора" прогнозує у Харкові перемогу партії "Відродження"

За даними паралельного підрахунку голосів громадянської мережі "Опора", партія "Відродження" набрала 53,45% голосів на виборах до місцевої ради Харкова.

Як повідомляє кореспондент INSIDER, координатор "Опори" Ольга Айвазовська розповіла, що "Самопоміч" посіла у Харкові друге місце із 12,01% або 56 тисяч 585 голосів.

На третьому місці "БПП" з результатом 6,76% або 31 827 голосів, на четвертому місці "Наш край" – 6,62% або 31 174 голоси

"Далі йде "Батьківщина" - 3,41%, тобто вона не долає прохідний бар'єр, як і решта партій", - сказала Айвазовська. "Таким чином за даними "Опори", до Харківської міської ради проходить 4 політичні партії", - сказала вона.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Оце ганьба так ганьба. Ладно Гєпа. Дебіли іншої фамілії не знали. А для чого обрали партію відро, у якій нікого окрім старої банди крєпкіх хозяйствєнніков з партії регіонів не було?

что хочу, то и ставлю. как и о выборах. не надо мне диктовать
диктовать должен здравый смысл, а не кисель в голове...

наткнулся ...харьковчанин оъбясняп ...кто такой гепа :D
h_1445854465_1379056_c189f014e8.jpg

На чем базируется Ваша уверенность в том, что именно правление Кернеса есть залог будущего благополучия и процветания города.
на чем базируется уверенность что с другим кандидатом будет лучше???

агласите пжалуста списак :D

пороха выбрали только потому, что он обещал решительно покончить с войной, начать реформы.
рассказывал про опыт сингапура, посадит трех лучших друзей, ему хватит полномочий чтоб навести порядок. этакий украинский де голль.

мое имхо - президент отвечает за все, что происходит в стране.

Я хочу понимать. На чем базируется Ваша уверенность в том, что именно правление Кернеса есть залог будущего благополучия и процветания города. Несколько тезисов, можно не разворачивать простыни на эту тему. Просто потому что так, вот так и вот так...
Адресую это к форумчанам, топящим за Кернеса.

Ничего вразумительного, кроме как про сугубо ЛИЧНУЮ выгоду - не услышишь. Но про личное никто не расскажет публично. Будут втирать всякое.
"Город" и т.п. общие понятия тут непричём

Назад
Зверху Знизу