Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибори міського голови м. Харкова

• Автор теми Автор теми oxiumoron
  • Дата створення Дата створення

Выборы мэра Харькова 2015

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    2426
Когда все писаки и голосоваки ХФ уедут голосовать по месту фактической регистрации, Кернес получит свои 70% и коренные харьковчане будут довольны).

Это самый лучший пост в этой теме, полностью поддерживаю вашу мысль. Пусть селюки едут в свои *****етовки и там выбирают голов своих сильрад, харьковчане сами разберутся, кого они желают видеть мэром своего любимого города.

Раби екстазують :іржач:

А селюки в шоке, что харьковчане имеют свое мнение, отличное от мнения свинопасов.

У раба не може бути "мнєнія" - лише запрограмований алгоритм підтримання власного рабства.

Втропав, холуй ватний? :D

В жизни простого украинца после переворота осталось совсем мало радостей... :(

Ти раб, а не українець.:фак:

Сегодня, в очередной раз, мэр напомнил нам, что мы стадо, не имеющее право выбора, и выборы уже заранее договорены.
строчка красным шрифтом - как то непорядочно со стороны партии и действующего мера ..это как открыто сказано, что так могут сделать(

То Ви, мабуть, з активiстiв?
Тому такi "нерадiснi"?

Раб, ти приписуєш мені неіснуючі емоції. Чого мені бути нерадісним? - навпаки, я відчуваю ентузіазм від майже фінального аккорду вашої совково-ватної доби.

Вот, потомок крипаков разродился "вумной" фразой, но не второпае, своим маленьким мозжечком, что у нас пока свободная страна и каждый имеет право на свое мнение, иногда отличное от мнения свинопасов.

Пох, ваш час майже вичерпано.

Поллюция ночью случилась от "ентузиазма"?

Те, що коїться в втоїй уяві характеризує тебе відповідним чином. Ти не лише раб, а й збочинець :D

cz1JjVB5EyYAw9AAFuYeA.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А селюки в шоке, что харьковчане имеют свое мнение, отличное от мнения свинопасов.

*****ська свиня, стули свій їбальник. Якщо ти думаєш,що після виходу з бану за сепаратизм можна вільно хрюкати такі речі, - ти серйозно помиляєшся.

Мне вас даже немного жаль, ведь промытые пропагандой, мозги ***вейбина, не могут мыслить вне навязанных ему стереотипов. Вместо того, что бы объединять людей для построения нормального общества, такие как вы изрыгают злобу и нетерпимость, это путь в никуда.

Ватний варен, ти ідеш *** із своїм "нормальним общєством", в якому кримінальні пахани окучують вас, як свиней.

Ти називав мене свинопасом, але насправді свинопасами є "гєпи", а свинями - ти з фотоаматорами та іншими "аннамі пєтровнамі". Ми з тобою ніколи не знайдемо спільної мови, бо ти - раб, ватник, відрижка Орди.

Ваш час на Україні остаточно спливає, і жодних компромісів з вами не буде. Завтра буде одним з ваших останніх псевдо-свят, коли ви знову присягнете на вірність своєму пахану, якому все одно відміряно дуже мало часу.

а всего лишь проплаченная шестерка этих воров
+100500

а лично я не увидел ни одного нормального кандидата на мэра города, одни брехуны и труболёты
А как же два святых Балута и Ситенко,это наш единственный шанс на европейский Харьков.

а что такое "уехать по месту фактической регистрации" ?

это то, что многие из здесь голосовавших и писавших к выбору городского головы никакого отношения не имеют ввиду, того, что не имеют харьковской прописки. А некоторые не достигли избирательного возраста, так что куражьтесь ребятишки, пока Вы подрастете еще много воды утечет...

Ваш час на Україні остаточно спливає, і жодних компромісів з вами не буде. Завтра буде одним з ваших останніх псевдо-свят, коли ви знову присягнете на вірність своєму пахану, якому все одно відміряно дуже мало часу.
А вот это я даже себе запишу.

В свои села, откуда они родом.
Ватнік, ти ніби писав, що "родом с полтавщіни". Ненависть до власних коренів - це у тебе родова травма. Чи просто щось типу мазохістського збочення?
Любов до підарасів з партії регіонів зворотньо-пропорційна інтелекту, і від інших факторів не залежить.

И еще видя ваши незаурядные способности к болтологии, поясните пожалуйста значение слова "ватник", как я понимаю слово обидное, но по конкретней если можно, у Вас же каждый пост оплачивается, Вам я думаю не плохо будет подзаработать, а мне это поможет расширить свой кругозор.

это то, что многие из здесь голосовавших и писавших к выбору городского головы никакого отношения не имеют ввиду, того, что не имеют харьковской прописки. А некоторые не достигли избирательного возраста, так что куражьтесь ребятишки, пока Вы подрастете еще много воды утечет...

Я маю харківську реєстрацію, народився тут і давно досяг виборчого віку. При всьому цьому я, як і більшість не дефективних мешканців міста, проголосую проти нинішньої міської влади.
За кєрнеса голосує лише стадо пенсіонерів з деменцією, алкашня та інші декласовані елементи. Нажаль таких поки що достатньо, щоб загрожувати нормальним результатам виборів.

И еще видя ваши незаурядные способности к болтологии, поясните пожалуйста значение слова "ватник", как я понимаю слово обидное, но по конкретней если можно, у Вас же каждый пост оплачивается, Вам я думаю не плохо будет подзаработать, а мне это поможет расширить свой кругозор.

Ватная "єлєна пєтровна", в відео нижчє є відповіді на ваше запитання

Ватная "єлєна пєтровна", 30 автобусів правосеків, які ви ждьотє с марта прошлава года вже на під'їзді до Харькава.

Карєнним харькавчянам з Рязані та Тамбова прохання бути начєку.

а нормальные результаты, это какие? наверное как в Киеве, в котором практически объявлен дефолт, это после года управления " правильным" кличко?только не рассказывай старую песню про попередников , которые всё украли, прошло почти даа года новой власти, взяты нереальные суммы в долг у Европы! где результат?

Взяті для рефінансу. Фактичний Рівень боргу залишається приблизно на тому самому рівні. А стрімке накопичення його йшло за часів вашого улюбленого пахана Овоча.

Шоб ти зрозумів, вата, я є опонентом Порошенка, якого вважаю ригом-лайт.

Ватнік - це істота, яка не цінує української державності, вважає росіян та українців "однім народом", хоче дітей від педофіла путіна, та заперечує факт російської агресії проти України. Окрім цього ця істота часто є живим прикладом жертви радянської пропаганди та категорично проти дерадянізації українського суспільства.
Головна мова країни, державна символіка та українські національні символи викликають у цієї істоти припадки ярості та ненависті, які вона дуже слабко контролює.

Ватная "єлєна пєтровна", в відео нижчє є відповіді на ваше запитання
Если Вы не можете это понятие описать своими слова, очень жаль, я в Вас ошиблась, но если Вы хотите вокально-инструментально, то я не против, только можно песню про "Вату" в исполнении кого-то другого, т.к. слушать песни в исполнении Варуна, Спарцмана и Хока, мне не позволяет ни возраст ни образование.

При трехколесном, ******ы сидели тыхесенько у пидвале и парадов не проводили. Теперь их в русскоязычный город свозят на "приздник" автибусами. Выбор очевиден. Не?

Ось типовий приклад сферичного ватніка у вакуумі.

Назад
Зверху Знизу