Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибори міського голови м. Харкова

• Автор теми Автор теми oxiumoron
  • Дата створення Дата створення

Выборы мэра Харькова 2015

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    2426
Даже при таком раскладе он не виновен, без суда. Так шо, фильтруй базар в отношении тех, кто за него голосует. Иначе преступник ты, бо оскорблять людей нельзя.

Боже, яка ватна маячнія.
Голосування за кримінального авторитета та садиста з довідкою про шизофренію - це вже сама по собі образа. Нічого не слід додавати.

Боже, яка ватна маячнія.
Голосування за кримінального авторитета та садиста з довідкою про шизофренію - це вже сама по собі образа. Нічого не слід додавати.

Твое дело тупо принять демократический выбор сограждан.

Викрадення людини, побиття та погроза вбивства - це 3 роки умовно або позбавлення волі. Без варіантів.

Вариантов с судом не было бы, если б они тогда Геращенко прихватили. А так они защищали свое имущество и безопасность жильцов гостинницы.

Полный юридический бред, свидетелем может быть любой гражданин Украины и другого государства, даже если он осужденный. Вы здесь гепу обвиняли в многих смертных грехах, заявы писали по сути ваших обвинений в прокуратуру или вы здесь просто врали всем, что гепа вор?
Шизофренік та вор Кернес ворує руками своїх підлеглих, бо розуміє, що контролюється кожен його крок. Отримати корупційні кошти через офшорні рахунки його громадянської дружини - це взагалі не проблема.

Твое дело тупо принять демократический выбор сограждан.

Звісно, я його прийму, більше того, я в принципі вітаю обрання "гєпи" ватою з останніх сил, якщо дивитися на стратегічну площину. Це буде класична піррова перемога.

Пішла юридична казуїстика. Не бачу сенсу дискутувати далі.
Це просто факт. Не можна просто взяти і заборонити йому йти на вибори без законних підстав. Ми не у підарашці та не у Лугандонії.

Я не володію статистикою по кількості працюючих конвертів, бо не користуюся їх послугами, але за ці 2 роки їх позакривали більше ніж за 24 роки до цього.

А че ей володить? В гугле забанили?(с)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

или ты полагаешь, шо это не взаимосвязанные процессы?

Это все элементарно документируется, если конечно есть желание это делать.
Елементарно документується це виключно у російських серьялах - у реальному житті є мільйон засобів відмивання та передачі коштів, отриманих корупційним шляхом.

Ну и что? Они дали показания, что откаты шли к гепе? Вы обыкновенный..., ну этот, у группы "Ленинград" есть даже песня по этому поводу, там ее поет девушка на ледовой площадке.
Ну і те що він би не призначав цих людей, якби не був зацікавлений у отриманні вигоди від їх корупційної діяльності.

Звісно, я його прийму, більше того, я в принципі вітаю обрання "гєпи" ватою з останніх сил, якщо дивитися на стратегічну площину. Це буде класична піррова перемога.

На зло маме отморозить уши, развалить страну, сдохнуть под забором. Не понимаю свидомой логики.

За Тараса Ситенко,«Самопоміч»

Это работа правоохранительных органов, а ваше дело, как гражданина, пойти и заявить про известные вам факты преступной деятельность данного человека. У вас есть такие факты? Если есть, то вы написали соответственные заявления?
Відомі мені факти корупційної діяльності вже розслідуються, і відповідальні за них міньони гєпи вже звинувачені. Залишилось почекати коли цей процес добіжить логічного завершення у вигляді триколісного вора на тюремних нарах.

На зло маме отморозить уши, развалить страну, сдохнуть под забором. Не понимаю свидомой логики.
Розвалювали країну виключно підараси, які вважають росію "братской страной", і пам'ятники ульянова "історією". При чому робили це безперервно усі 24 роки.
Прийшов час викидати це біологічне сміття на смітник історії.

Відомі мені факти корупційної діяльності вже розслідуються, і відповідальні за них міньони гєпи вже звинувачені. Залишилось почекати коли цей процес добіжить логічного завершення у вигляді триколісного вора на тюремних нарах.

Вот когда добежит, объвишь Гепу вором, а мы будем тебе аплодировать. А до тех пор-зась! , бо это подсудная клевата.

Назад
Зверху Знизу