Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Судя по расчетным объемам доходов местных бюджетов, заложенных в законе о госбюджете–2012 при определении межбюджетных трансфертов, из городов Донбасса наименьшими возможностями обеспечивать поступления в свой бюджет обладает Кировск на Луганщине — на 36,7 тыс. населения ожидается поступление всего 10,8 млн. грн., или менее 295 грн. на одного жителя за целый год
донбас годує Україну? що за маячня? Хай спочатку себе прогодують.
![]()
з.і. голосувати буду за "Свободу". Але не виключаю, що за ФЗ+БЮТ.
Кличку не вірю. Його депутати голосують в місцевих радах спільно з ПР.

БЮТ в списках не будет.
"БЮТ+Фронт змин" тем более.
Что за бредовый опрос? Напиши нормальные партийные списки. +"Против всех" и +"Не пойду на выборы" и ещё +"Испорчу бюллетень"

Ты с какого этажа выпал?Это ты выпал. БЮТ - это не партия. На предстоящих выборах нельзя идти блоками.Ты с какого этажа выпал?
К вашей ВУ мы отношения не имеем. Это вы поприлипали со своим величием "мыпервайасталица", бесполезный балласт, короче, проще разбежаться, чем вас с вашими донецкими терпеть.а к вам прилипли?или вы сами их отлипать не желаете?![]()
з.і. голосувати буду за "Свободу". Але не виключаю, що за ФЗ+БЮТ.
Кличку не вірю. Його депутати голосують в місцевих радах спільно з ПР.

Это ты выпал. БЮТ - это не партия. На предстоящих выборах нельзя идти блоками.
Колись те саме казали про "Батьківщину". Думаю, "Свобода" подолає 5%. Знаю багатьох людей, що будуть за них голосувати. І це в Харкові. Правда, на заході їх рейтинг трохи впав.Свобода з вірогідністю 90% не подолає 5% бар"єр, тому не марнуйте свій голос.
Свобода з вірогідністю 90% не подолає 5% бар"єр, тому не марнуйте свій голос.
Всегда уссыкался с подобных бредовысеров.
Та доводиться вдягати, бо їх становиться все більше.памперс вдягай в таких випадках

Колись те саме казали про "Батьківщину". Думаю, "Свобода" подолає 5%. Знаю багатьох людей, що будуть за них голосувати. І це в Харкові. Правда, на заході їх рейтинг трохи впав.
До речі, на ФБ Мустафа Найєм постійно проводить соцопитування у нього майже завжди Гриценко в лідерах. Правда, знову ж таки, у ФБ публіка більш освічена і відповідно не репрезентативна.
Подивимось. Я б на місці Тягнибока вибив у КОД Свободі більше округів на Заході і взагалі відмовився від намагання провести список. Таким чином, гарантовано виграли б усі.