Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Да что ж это за отдых такой с таким количеством вещей. Мы в прошлом году в эвакуацию ехали 4 человека в седане с-класса и все шмотки влезли)З такого.
Звісно я орієнтуюсь на себе і свої відпустки. Але не тільки.
Але я не знаю седани з багажним відділенням більшим за своє. І навіть своєго мені не вистачає - я завантажую вище шторки, саму шторку ховаючи до запасного колеса.
І на автобанах звертаю увагу на інші автівки. Бачив навіть більші за мій універсали (ну типу Мерсів Е-класу), де лишень двоє і все завантажено поза передніми кріслами під дах.
Тиждень в горах (навіть зі снігом), тиждень на морі, тиждень у великому місті.Да что ж это за отдых такой с таким количеством вещей. Мы в прошлом году в эвакуацию ехали 4 человека в седане с-класса и все шмотки влезли)
Ну если снаряжения много, да еще и кицька...Тиждень в горах (навіть зі снігом), тиждень на морі, тиждень у великому місті.
+ Кицька з нами.
Во-во! Я и спрашивал про чистые 2 метра позади водителя! А не когда ты подбородком руль придерживаешьВ таком случае 2 до спинки под серьёзным сомнением. Особенно если еще и спинки передних сидений вперед налконялись)
До війни чотири років поспіль їздили з дружиною у Миргород на відпочинок, "дикунами". У салоні два ящики з упакованими велосипедами, три спортивні баули з жіночими речами та моя барсетка. Ще по дорозі купили декілька відер помідорів, сала, яєць, баклажанів...просто під стелю, бо дешевше ніж тутЗ такого.
Звісно я орієнтуюсь на себе і свої відпустки. Але не тільки.
Але я не знаю седани з багажним відділенням більшим за своє. І навіть своєго мені не вистачає - я завантажую вище шторки, саму шторку ховаючи до запасного колеса.
І на автобанах звертаю увагу на інші автівки. Бачив навіть більші за мій універсали (ну типу Мерсів Е-класу), де лишень двоє і все завантажено поза передніми кріслами під дах.
по перше, тому що тривалий час митні збори та обмеження виключали можливість ввозу подібної вживаної техніки, а нова коштувала захмарно, по друге, в Україні практично немає розвинутої інфраструктури з відповідними майданчиками та таборами для кемперів, на яких організовано підключення електроенергії, санітарних пунктів, і по третє, це - безпека, а точніше її відсутність.До речі, чому у нас кемпери, трейлери не отримали ніякого розвитку?
Дім на колесах! Що може бути краще на активному відпочинку ?
Тогда объективный показатель получается до торпеды. Потому что у всех посадка разная.Во-во! Я и спрашивал про чистые 2 метра позади водителя! А не когда ты подбородком руль придерживаешь![]()
Речь шла о возможности куда-то на природу поехать, загрузившись в салон ящиком либо серфом длиной 2м.Тогда объективный показатель получается до торпеды. Потому что у всех посадка разная.
Згодний з усім! Але що до мита та зборів- десь у 10-12 роках бачив на Тарханкуті (Крим, с. Оленівка) майданчик у степу на березі лиману.по перше, тому що тривалий час митні збори та обмеження виключали можливість ввозу подібної вживаної техніки, а нова коштувала захмарно, по друге, в Україні практично немає розвинутої інфраструктури з відповідними майданчиками та таборами для кемперів, на яких організовано підключення електроенергії, санітарних пунктів, і по третє, це - безпека, а точніше її відсутність.
Это понятно, но чтоб меряться друг с другом нужны четкие критерии) К тому же, если переднюю спинку пассажира убрать, как раз до торпеды рабочая длина и получается.Речь шла о возможности куда-то на природу поехать, загрузившись в салон ящиком либо серфом длиной 2м.
Вариант "сдвинуть водит сиденье вплотную к рулю" - чистая абстракция и софистические измышления, ни имеющие практической пользы ПРИ ПОЕЗДКЕ![]()
Что за сарайчик?Короче,перемерял.От моего сидения,до конца,четко 1.94.
Шкода а7Что за сарайчик?
Сьогодні пригадав, що всі "міряються" і теж виміряв.Лагуна 3 універсал. Кажуть там 230, але сам не міряв. Підозрюю брешуть, проте 2м там точно є.
В моїй манюсенькій Clio - 140, Двометровий диван перевозив. Правда за дві ходки. Кришка багажника, звичайно "трохи" не зачинилась![]()
Теща, с ее деревянными ящиками, с торчащими гвоздями, с протекающими гнилыми помидорами, цыбуля в земле, тыквы на сиденьях - ЭТО ПИЗДЕЦ для авто. И для меня. Слава Роду, все это уже позади
А если ещё доця в мамуТеща, с ее деревянными ящиками, с торчащими гвоздями, с протекающими гнилыми помидорами, цыбуля в земле, тыквы на сиденьях - ЭТО ПИЗДЕЦ для авто. И для меня. Слава Роду, все это уже позади
А вот тесть был и есть норм мужик ! Хотя перевозка свежего коровяка в хлюпающих ведрах.........
*
- А Вы почему авто новое себе не купите?
- А у меня теща с дачей есть......
Доця обычно ВСЯ в маму. Но это осознаешь только через долгие годы, задавая себе вопрос, хотел ли ты женится на прелестной девушке или на бабке с тяпкой и лантухами через плечо из электрички......А если ещё доця в маму![]()