Раджу відкрити mobile.de і подивитися пробіги на Астрах 2009 року з цінами навіть нижче середнього (4к євро).
Сусідка ледве продала Вольво 2011 року з пробігом менше 200к в хорошому стані за 2500. (чи 2700, не пам'ятаю точно).
То вам хуйні написали, в дойчляндії такі Астри стоять за 2900-3000 ойро, ще мінус торг - це 2500-2700. З розмитненням 3400-3500, ще 500-1000 на пригон та підмальовування, і решта - собі, любимому.
Я брав кілька перевірок через Авто Ріа, вони співпрацюють з багатьма СТО. І всі рази продавани потім ображено розповідали, як до їх машин дойобувалися і писали у звіт все, що тільки можна)
Дуже зручно, що можеш обирати по всій країні, а кататися самому не треба. Але треба дуже детально поговорити по телефону з продаваном, більшу частину варіантів я відсіяв після цього етапу, бо в 100% випадків з'являлися приколи, яких не було в описі.
По моєму варіанту були нюанси, але не критичні для щоденного використання, і всі вони були вказані у звіті. Тьфу*3, проїхав 20к, я задоволений. Якщо щось вилізе - то точно не те, що було під час огляду.