Так на нього зараз шарова ціна, он на розетці в original helix за 745 грн продають, куди вже дешевше))) Я собі Shell 5w-30 замовив, уже замінив, наче норм. Мотор працює тихо як і раніше, але об'єктивно можна буде щось оцінити як 8-9 тис. км намотаю та заміну зроблю, тоді вже можу зробити більш менш адекватні висновкиА шо по чому?, зараз в батька в ланос затале Шелл HX6 10W-40 . Треба буде робити заміну в червні, поки думаю його взяти знову чи шось інше спробувати.
Подскажи пожалуйста, у тебя защитный QR код был на канистре когда брал? А то я вот заезжал в автомагазин говорит та нету на Шелловском масле защитных кодов и смотрят на меня как на дурака. Смотрел у них 1л бутылку и канистру 4л с HX6 10W-40, никаких кодов не было. Только черная надпись цифрами и дата производства и все. Визуально канистра плюс/минус похожа на оригинал.Так на нього зараз шарова ціна, он на розетці в original helix за 745 грн продають, куди вже дешевше))) Я собі Shell 5w-30 замовив, уже замінив, наче норм. Мотор працює тихо як і раніше, але об'єктивно можна буде щось оцінити як 8-9 тис. км намотаю та заміну зроблю, тоді вже можу зробити більш менш адекватні висновки
Да , зверху наліпка є, під кришкою захисту ніякого нема. Я вичитав що такий перевірочний код має бути на 4-5л а ось на 1л його немає, так що там перевірити важче на оригінальність, тому краще брати у перевірених продавців, якось так.Подскажи пожалуйста, у тебя защитный QR код был на канистре когда брал? А то я вот заезжал в автомагазин говорит та нету на Шелловском масле защитных кодов и смотрят на меня как на дурака. Смотрел у них 1л бутылку и канистру 4л с HX6 10W-40, никаких кодов не было. Только черная надпись цифрами и дата производства и все. Визуально канистра плюс/минус похожа на оригинал.
А они только масло бесплатно меняют? А фильтр масляный, воздушный?Я чек забыл взять.
Комплексно менял масла мотор/КПП/мост.
За последние два - взяли "за работу".
Моторное меняют бесплатно.
Плюс литра на доливку.
Плюс чашечка кофе.
Итого около 3600 гривен.
бесплатная замена только моторного масла (если нужно для этого снимать защиту, то это оплачивается отдельно).А они только масло бесплатно меняют? А фильтр масляный, воздушный?
А де ти мастило замовляв собі? А то я дивлюсь всюди по інтернету зараз ціна 879 грн на Shell Helix HX6 10W-40. На напівсинтетикі також коли брав була наліпка така з кодом. Хоча на 1л в магазині бачив і без них, не знаю чому так.Да , зверху наліпка є, під кришкою захисту ніякого нема. Я вичитав що такий перевірочний код має бути на 4-5л а ось на 1л його немає, так що там перевірити важче на оригінальність, тому краще брати у перевірених продавців, якось так.
А я же вот выше писал в теме, ну вообще это не панацея, я просто замороченный, вот и все. Можешь просто заказать в любой офф.точке продаже Шелл, обычно в таких магазинах сертификат должен быть, что они есть офф.продавцами и т.д., такого плана.А де ти мастило замовляв собі? А то я дивлюсь всюди по інтернету зараз ціна 879 грн на Shell Helix HX6 10W-40. На напівсинтетикі також коли брав була наліпка така з кодом. Хоча на 1л в магазині бачив і без них, не знаю чому так.
И как говорят, "не ебите мозги, ни себе, ни людям".)))Хуле вы так заморачиваетесь с маслом.Купите в нормальном магазине и не парьтесь.
Шо , от просто молча пойти купить ? Ну и нахуа оно такое вперлось ?И как говорят, "не ебите мозги, ни себе, ни людям".)))
Спасибо, буду знать, как искать, возьму рекомендации на заметку. Кстати, такой вопрос у тебя под защитной крышкой фольга была на Шелл?А я же вот выше писал в теме, ну вообще это не панацея, я просто замороченный, вот и все. Можешь просто заказать в любой офф.точке продаже Шелл, обычно в таких магазинах сертификат должен быть, что они есть офф.продавцами и т.д., такого плана.
Переглянути вкладення 13273901
Неа, я тоже сначала удивился, думаю неужели на подделку попал. Покупал же в официальном магазине и код с проверкой был, и т.д. В общем это мне не давало покоя и я связался через офф.сайт Шелл Украина и получил ответ на почту. Что продукция не имеет защитного покрытия из фольги, так что если продукт прошел проверку на сайте ШеллЧекк то все окей, как-то так.Спасибо, буду знать, как искать, возьму рекомендации на заметку. Кстати, такой вопрос у тебя под защитной крышкой фольга была на Шелл?
Так, ці заглушки з фольги - той ще квест.Ага я теж був здивований коли купив перший раз напівсинтетику Шелл батьку в ланос, що під кришкою нічого не було. Але кришка герметично сидить, тому думаю на якість мастила це не впливає. В якомусь сенсі добре що її нема, як згадаю коли її відриваєшь а вона рветься, а буває що ще подає в середину каністри потім треба або проціжувать, або якось ловить його, той ще квест.. Думаю якби фольга вплива на зберігання оливи, то її робили, вона 3 копійки коштує для виробника.
Разница настолько несущественна , что принципиально разные маслаХто мені пояснить різницю між Шелл HX8 ECT 5W-30 та HX8 5W-30? Я щось перечитав вже з десяток сайтів і вони мені однакові, може є хто більш менш в темі... буду вдячний.
Разница между ними есть и по допускам имеет существенные отличия, ты машину напиши и тогда смогу подсказать какое из этих двух моторных масел тебе лучше подойдет.Хто мені пояснить різницю між Шелл HX8 ECT 5W-30 та HX8 5W-30? Я щось перечитав вже з десяток сайтів і вони мені однакові, може є хто більш менш в темі... буду вдячний.
Это октава годов 2005х ?Авто Октавія А5 1.6 mpi. Просто, через сайти підбору масла, обидва ці Шелл пропонує але різниця в ціні є, тому й запитав в чому принципова різниця між ними.
Ні 2011 рік FLка рестайл 1.6 mpiЭто октава годов 2005х ?