Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Выбор: ЕС или Славянский альянс?

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Вельмишановний пане Флеймхарт!
Україна не є, не може бути і ніколи не буде "національною державою". Тому, що за суттю Україна - багатонаціональна держава. Кримськотатарський народ - ті ж самі "азіати".
Зазірнить у Конституцію. Слова "демократична, соціальна, правова" там є. А "національна" - немає. Більш того - Конституція приймалася Верховною Радою "від імені Українського народу - громадян України всіх національностей".
Саме намагання за будь-яку ціну перетворити багатонаціональну країну (більшість громадян якої, до речі, і не переймається проблемами свого етнічного походження, бо поколіннями виховувалася на цінностях загальноруської культури) і запроторили нас у ту псевдонаціональну дупу, де ми наразі й стирчимо.
На кожних виборах люди щоразу мають обирати поміж нацюками та бандюками і жахаються нацистів більше, ніж бандитів. Адже бандит забере в тебе лише гроші, а нацист зазіхає на саму душу.
Шановний, ви помиляєтесь. В Конституції написано "реалізуючи право української нації на самовизначення"+слова "національна держава" написані у Декларації про державний суверенітет України.
Якщо вже казати про суть - то без українців цієї держави просто не буде і ніколи б не було. Так, інші національності в Україні є, але вони є і у інших національних країнах.
І звинувачувати українськість у проблемах держави просто смішно, бо за вашою ж заявою у нашій країні повинні бути порядні люди які не є бандитами і одночасно не є українцями. Також прошу не використовувати слово "нацикі" та тим паче "нацисти". Я ж не кажу що усі хто не український націоналіст - бандитська зграя яка окупувала Україну (а ви до речі фактично це і стверджуєте, хоча може таких намірів і не мали).

Щодо "зазіхань на душу" то українство - не сатана, нам потрібні лише наші душі :)

Більшість проблем в Україні через стереотипи і слабку активність та соціальну відповідальність громадян. Хоча і це із часом пройде, але затягне процес повного розкриття потенціалу України на десятки років.

І вам має бути соромно за безвідповідальне звинувачення когось у "нацизмі". У мене дід воював із фашистами, і не вам мене так ображати.

Дальновид
olegp
Якщо вже нову столицю робити - то це має бути у районі Бресту.
Якщо казати про Україну - згоден, зараз Київ перетворився на "монстра", який усе тягне на себе. Але справа не у розмірі міста, а у фінансових потоках. Україні потрібна децентралізація. Столиця має залишитися та сама, але я б створив біля Київа окремий район куди б переніс усі державні установи.

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Столиця має залишитися та сама, але я б створив біля Київа окремий район куди б переніс усі державні установи.
А як щодо Тернопіля? На мою думку- краще місця не може й бути.
1. Тягнибок буде в захваті.
2. Концентрація найщиріших на душу населення в цій місцевості найвища.
3. То є буде поєднання української сутності з духом свідомості та космічним явищем!!
4. Фаріон буде в захваті.

А як щодо Тернопіля? На мою думку- краще місця не може й бути.
1. Тягнибок буде в захваті.
2. Концентрація найщиріших на душу населення в цій місцевості найвища.
3. То є буде поєднання української сутності з духом свідомості та космічним явищем!!
4. Фаріон буде в захваті.
Почнемо з вас = ви перший поїдете туди на ПМЖ якщо на теріторії колишньої ЗУНР у вас світ клином зійшовся.

Почнемо з вас = ви перший поїдете туди на ПМЖ якщо на теріторії колишньої ЗУНР у вас світ клином зійшовся.
1. Я майже звідти родом- з під Рівного.:)
2. Колишнє ЗУНР - це що? Те ж саме й, що Криворіжьсько-донецька, Одеська та Кримська республіки?

1. Я майже звідти родом- з під Рівного.:)
2. Колишнє ЗУНР - це що? Те ж саме й, що Криворіжьсько-донецька, Одеська та Кримська республіки?
1.Тим паче проблем не буде :)
2.Це не важливо. Я вам лише географічно регіон визначив, бо не визнаю застаріли радянські штампи про дві України.

1.Тим паче проблем не буде :)
2.Це не важливо. Я вам лише географічно регіон визначив, бо не визнаю застаріли радянські штампи про дві України.
А при чем тут советские штампы? При Советах наоборот- продвигалась мысль о единстве советского народа, в том числе и украинского.

А при чем тут советские штампы? При Советах наоборот- продвигалась мысль о единстве советского народа, в том числе и украинского.
Радянського тому що з'явився у радянські часи :)
Щодо політики "єдності" СРСР то це мені нагадує якби узяли вечерю - суп, салат, м'ясо із гарніром, десерт та чай - і змішали усе у блендері. Ось що фактично робилося.

Щодо політики "єдності" СРСР то це мені нагадує якби узяли вечерю - суп, салат, м'ясо із гарніром, десерт та чай - і змішали усе у блендері. Ось що фактично робилося.
А у Вас в шлунку є окремі відділення для різної їжі?:eek:
До речі- американську націю також називають мультикультурним тиглем. І що?

Американці (точніше - британські колоністи) знищили більшу частину корінного населення территорії, що зараз належать США. Їх нащадки живуть у резерваціях за межею бідності, куди, як до зоопарку водять туристів. Така сама доля чекає і нас, якщо ми будемо виконувати всі їх "рекомендації" і "норми"

Славянский альянс - это не так плохо, конечно альянс! Украина, Польша, Беларусь, Чехия, Словакия и прочие евопейские славянские страны должны объединиться!
И не только славянские, Латвию Литву и Эстонию тоже надо в альянс.

объединяйся с кем хочешь , а украину оставь в покое

А смысл? Все равно ты веришь только удобным Вашингтону доводам

а ты кто - очередной галимый плюшевый мишка кремля

а зачем? разве в интересах Харькова, чтобы Украина была доминирующим участником?
тогда это шило на мыло- так и останемся под укровлиянием и укронажимом

да , в интересах харькова - украина доминирующий участник союза

Не ставь знак равенства между россией и Кремлем. россия (страна-террорист) - вполне нормальная страна под руководством пентагоновских шестерок - Кремля

Аналогия неудачная - это неславянин (США) вечно норовит насрать (расставить у нас свои военные базы) и подбивает на ограбление (войну в Иране). Так что с Западом дружить - себе дороже.
Кстати, если бы США лишились всех своих подконтрольных правительств - это была бы страна с уровнем развития как у Гондураса. Так что все западное благополучие - бутафория.

Кстати, разве Польша занимает в ЕС и НАТО лидирующие позиции?
валил бы ты в свою россию от украины подальше

Останнє редагування:
Американці (точніше - британські колоністи) знищили більшу частину корінного населення территорії, що зараз належать США. Їх нащадки живуть у резерваціях за межею бідності, куди, як до зоопарку водять туристів. Така сама доля чекає і нас, якщо ми будемо виконувати всі їх "рекомендації" і "норми"
Не треба так категорично. Рекомендації дають не тільки США, але і ЄС. І які б наприклад у Грузії проблеми не були, корупцію вони побороли, як і багато інших соціальних проблем.
Звісно рекомендації на те і рекомендації щоб не наосліп їх виконувати, але треба визнати що щодо громадського суспільства вони далеко попереду. Я вже не кажу про правові інститути.
А щодо індіанців вірно відмічено. На мою думку з українцями так само сталося б і у СРСР.

Не треба так категорично. Рекомендації дають не тільки США, але і ЄС. І які б наприклад у Грузії проблеми не були, корупцію вони побороли, як і багато інших соціальних проблем.
Звісно рекомендації на те і рекомендації щоб не наосліп їх виконувати, але треба визнати що щодо громадського суспільства вони далеко попереду. Я вже не кажу про правові інститути.
А щодо індіанців вірно відмічено. На мою думку з українцями так само сталося б і у СРСР.

Правляча верхівка ЄС - такий самий член Світового Уряду, як і США,тим більше, що більшість країн ЄС - члени НАТО. Так, іноді є сенс прослуховуватись до думки країе ЄС, але все одно мати свою голову на плечах. А наші можновладці (що помаранчеві, що ПР) бездумно виконують вказівки із Вашингтону

А у Вас в шлунку є окремі відділення для різної їжі?:eek:
О, тому ми у "лай...і" живемо?
Я лише пояснив - думаю кому треба зрозуміли - що інколи якщо усе змішати разом буде лише гірше, але аж ніяк не краще. Так само за аналогією якщо змішати разом фарби усіх кольорів як не намагайся буде темна жижа, але аж ніяк не білий колір.

!.Ми не США.
2.Американська нація складається з емігрантів. Українці ж на своїй землі.

!.Ми не США.
2.Американська нація складається з емігрантів. Українці ж на своїй землі.

Американської нації не існує. Народ США складається з англійських, французьких та іспанських колоністів, індіанців, африканців, євреїв та росіян

Правляча верхівка ЄС - такий самий член Світового Уряду, як і США,тим більше, що більшість країн ЄС - члени НАТО. Так, іноді є сенс прослуховуватись до думки країе ЄС, але все одно мати свою голову на плечах. А наші можновладці (що помаранчеві, що ПР) бездумно виконують вказівки із Вашингтону
Так, погоджуюсь що виконання рекомендацій йде бездумне. Але щодо "світового уряду" - не думаю що є про що говорити. На мою думку те що вважають за "руку світового уряду" - просто прояви загальнолюдської універсальності і відголос другої світової та холодної війни.
Але не хочу на цій темі зациклюватися. Головне зараз - становлення нормального розвитку суспільства. В Україні зараз це проходить боляче, але думаю наш народ і не таке витримував.

Американської нації не існує. Народ США складається з англійських, французьких та іспанських колоністів, індіанців, африканців, євреїв та росіян
Нація -це не етнос, так що термін для американців використовувати думаю що прийнятно.
Забув про німців та ірландців. Це дуже великий відсоток. За іронією Ейзенхауер був нащадком німецьких колоністів :)

І звинувачувати українськість у проблемах держави просто смішно, бо за вашою ж заявою у нашій країні повинні бути порядні люди які не є бандитами і одночасно не є українцями. Також прошу не використовувати слово "нацикі" та тим паче "нацисти". Я ж не кажу що усі хто не український націоналіст - бандитська зграя яка окупувала Україну (а ви до речі фактично це і стверджуєте, хоча може таких намірів і не мали).
Щодо "зазіхань на душу" то українство - не сатана, нам потрібні лише наші душі
Пане Флеймхарт, буду дуже Вам вдячний, якщо Ви розтлумачите мені, який саме сенс мають слова "українськість" та "українство", які останніми роками вживають часто-густо. Адже ніколи в житті не чув щось про "німецькість", "італійськість" або ж про "французство" чи "англійство".

Ну такую херню ляпнул, шо в воду пёрднул. :іржач:
Хотя бы энциклопедию почитал...

Пане Флеймхарт, буду дуже Вам вдячний, якщо Ви розтлумачите мені, який саме сенс мають слова "українськість" та "українство", які останніми роками вживають часто-густо. Адже ніколи в житті не чув щось про "німецькість", "італійськість" або ж про "французство" чи "англійство".
Українство - це "українське товариство" у розумінні "українська громада".
Українськість - може я і не зовсім літературно висловився - означає українську сутність. Ну а слабка поширеність цих виразів стосовно інших націй пояснюється що це вирази часів українофільского руху 19- початок 20 сторіч. Під час СРСР ці вирази вже не використовувались, але через увагу до дореволюційної історії вирази відродилися.

Триста раз уже говорил - Запад нам не поможет, хватит ждать у моря погоды. Все, на что они способны - видно на примере Польши. Вы и Украине такого хотите?

Славянский альянс Польша россия (страна-террорист)? :горілка:

Чехия выглядит поинтересней, так как Польша местами не сильно отличается от Украины, те же советские здания, разбитые дороги, текущие канализации, грязь.
Дорогой, Euroland никогда не был в Польше? Всего ерунда.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу