Статус:
Повідом.: 6840
Повідом.: 6840
- 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Шановний, ви помиляєтесь. В Конституції написано "реалізуючи право української нації на самовизначення"+слова "національна держава" написані у Декларації про державний суверенітет України.Вельмишановний пане Флеймхарт!
Україна не є, не може бути і ніколи не буде "національною державою". Тому, що за суттю Україна - багатонаціональна держава. Кримськотатарський народ - ті ж самі "азіати".
Зазірнить у Конституцію. Слова "демократична, соціальна, правова" там є. А "національна" - немає. Більш того - Конституція приймалася Верховною Радою "від імені Українського народу - громадян України всіх національностей".
Саме намагання за будь-яку ціну перетворити багатонаціональну країну (більшість громадян якої, до речі, і не переймається проблемами свого етнічного походження, бо поколіннями виховувалася на цінностях загальноруської культури) і запроторили нас у ту псевдонаціональну дупу, де ми наразі й стирчимо.
На кожних виборах люди щоразу мають обирати поміж нацюками та бандюками і жахаються нацистів більше, ніж бандитів. Адже бандит забере в тебе лише гроші, а нацист зазіхає на саму душу.
Якщо вже казати про суть - то без українців цієї держави просто не буде і ніколи б не було. Так, інші національності в Україні є, але вони є і у інших національних країнах.
І звинувачувати українськість у проблемах держави просто смішно, бо за вашою ж заявою у нашій країні повинні бути порядні люди які не є бандитами і одночасно не є українцями. Також прошу не використовувати слово "нацикі" та тим паче "нацисти". Я ж не кажу що усі хто не український націоналіст - бандитська зграя яка окупувала Україну (а ви до речі фактично це і стверджуєте, хоча може таких намірів і не мали).
Щодо "зазіхань на душу" то українство - не сатана, нам потрібні лише наші душі

Більшість проблем в Україні через стереотипи і слабку активність та соціальну відповідальність громадян. Хоча і це із часом пройде, але затягне процес повного розкриття потенціалу України на десятки років.
І вам має бути соромно за безвідповідальне звинувачення когось у "нацизмі". У мене дід воював із фашистами, і не вам мене так ображати.
Дальновид
olegp
Якщо вже нову столицю робити - то це має бути у районі Бресту.
Якщо казати про Україну - згоден, зараз Київ перетворився на "монстра", який усе тягне на себе. Але справа не у розмірі міста, а у фінансових потоках. Україні потрібна децентралізація. Столиця має залишитися та сама, але я б створив біля Київа окремий район куди б переніс усі державні установи.