Я масло с недавнего времени стал в АТЛ покупать. Надеюсь у них оно оригинальное.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Щодо витрати пального. Воно працює так: є певний мінімум, який витрачає генератор на власні потреби, далі - десь 0,4л на кожен квтчас потужностіЗапустил сегодня гену.
Потарахтел минут 5 и поделючил небольшую нагрузку. Керамический обогреватель на 200 Вт
Так проработал полчаса. Остыл, потом ещё час с нагрузкой 500-600 Вт. Потом остыл и ещё час так же
Завтра планирую погонять на 800 Вт
По расходу. Неприятно удивлён. Залил полбака, за 2,5 часа съел почти всё. Т.е. 800 грам в час. Многовато. В паспорте пишут 450.
Сегодня снова включал. с нагрузкой 0,7 кВт за 2 часа съел где-то литр бензина. Уже лучше
Мабуть я тоді якось невірно порахував. Він в мене напрацював десь 6,5 годин на поточний час. Вього було в мене 5 літрів. Залишилось полоаина баку - десь 2 літри. Тому виходить витрата трохи менше 0,5 л за годину в середньому.Щодо витрати пального. Воно працює так: є певний мінімум, який витрачає генератор на власні потреби, далі - десь 0,4л на кожен квтчас потужності
І ще одне. 1 літр пального, це десь, приблизно, 75- грамів. Тож читай уважно, бо витрати дають, зазвичай, в грамах ;-)
Ну і далі. Майже все генератори після обкатки потребують регулювання. На період обкатки карбюратор настроєний на богату суміш. Можнап буде настрїти - витрати пального зменьшаться.
Особливо помітно на генераторах невеликої потужності...
При старті холодильників 1,2-1,4 кВт вирубиться. Всі інверторні холодильники так само поршневі компресори. Але вони не перевищують макс потужності = компресор + вентилятори. А в режимі "Канікули" - взагалі не більше 50%. Перевіряв взимку - холодильна камера викл.Провів тест. Спокійно тягне холодильник, морозильну камеру, котел, стаціонарний комп'ютер, ноутбук, всілякі роутери-шмоутери, телевізор. Загалом все це разом бере 400-700 Вт. Трішечки змінюється звук роботи генератора (взревує) тільки при старті холодильника або морозильної камери. Вони в мене старовинні з поршневими компресорами.
Думаю, що генератора на 1,2-1,4 кВт теж мені вистачило б.
Если слабый, то на пуск первого потребителя идет просадка напряжения, тут и остальные потребители начинают перезапускаться (это касается приборов с электродвигателями) и это идет цепная реакцияпуск холодильника и камеры не вытянет скорее всего
Одновременній пуск у меня и обічній генератор на 2,8 не вітягивает - глохнет. А если не вместе (вероятность одновременного пуска очень мала, если есть голова у юзера), то, скорее всего и 1 Квт вытянет.пуск холодильника и камеры не вытянет скорее всего
Какая-то цена "конская" за такое. Там по той же ссылке в предложениях есть более интересные варианты. И мощнее и гораздо дешевле.ув участники подскажите, на такой сетап
холодильник, морозильну камеру, котел, стаціонарний комп'ютер, ноутбук, всілякі роутери-шмоутери, телевізор.
хватит ли гены 1 кв?
отакой
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Для початку шукаємо інструкції на всю цю техніку та дивимось, скільки кожен з цих виробів жре електрики. Потім беремо "поправку" на пускові токи холодильника та морозильної камери. Тобто для всього, що має електромотори, потужність помножуємо на три. Ще краще, якщо є амперметр а або ваттметр. Зараз можна купити побутовий ваттметр у вигляді пластикової "мильниці", яка втикається у розетку та має екранчик та свою розетку, куди вже втикається холодильник чи ще щось. І на своєму екранчику воно показує який струм та яку потужність в даний момент жере підключений до цього ватметра холодильник чи телевізор та скільки кіловатгодин воно з'їло за добу чи за годину. Тоді все буде точно та зрозуміло.холодильник, морозильну камеру, котел, стаціонарний комп'ютер, ноутбук, всілякі роутери-шмоутери, телевізор.
хватит ли гены 1 кв?
З холодильниками воно допоможе хіба що спалити стартерну обмотку двигуна. Воно жере багато, бо йому треба.Є така штука "плавний старт". Допомогає зменшити вплив стартових струмів. Коштує копійки
Штука буде нормально працювати лише для колекторних двигунів. Для неінверторних холодильників ліпше не пробувати!Є така штука "плавний старт". Допомогає зменшити вплив стартових струмів. Коштує копійки
А для інверторних вона взагалі непотрібна.Штука буде нормально працювати лише для колекторних двигунів. Для неінверторних холодильників ліпше не пробувати!
Штука працює із асінхронними двигунами і подібними на насосах. Тож, ХЗШтука буде нормально працювати лише для колекторних двигунів. Для неінверторних холодильників ліпше не пробувати!
1600 грн на 2,2 кВт, 2700 на 3,5 кВт. Це наш, ІНТ. В мене другий( коли брав - на мешу потужність ще не випускався), стоїть на насосі. Два роки.Копійки він стоїть на дрель)