Статус: Офлайн
Повідом.: 3613
Повідом.: 3613
Щодо Тимошенко я вже давно висловився і мою позицію знають. Вона і Ко, Янукович і Ко, Ющенко і Ко - їм не можна довіряти державні посади. Менталітет у них не той. Потрібна люстрація і один основних принципів - це зайняття посад/членство у КПРС/Комсомолі. (Хочу звернути увагу прихільників радянської влади що порядні комуністи відійшли від влади вже давно, а екс-комуністів що рвуться у владу порядними і ви не назвете). Ну і бізнесмени-мільонери хай бізнесом займаються а не політикою.
Щодо "всіх на зону" - це не мета, головне очистити владу від політиків старої формації та їх сателітів незалежно від політичних поглядів.
Ну а Яйценюк, Гриценко, Кличко - я не думаю, что эти персонажи хоть на грамм моральнее и порядочнее тех. К тому же падали в партийных списках всех этих "оппозиционеров" не меньше, чем у первой тройки - ПР,БЮТ и НУНС. Я не включаю КПУ, потому что они не мимикрируют, какие были, такие и остались. Блок Литвина вообще исключаю, ибо это флюгер.
И что у нас в сухом остатке? Большой грандиозный ноль. Так на кого меняем - на кучу долбоёбистых Шевченко? Как-то стрёмно, вышедшего в тираж футболёра купить ещё легче, чем обычную фракционную серенькую мышь, имхо. Не?

в благость намерений не верю!!!