Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все вопросы про Daewoo Lanos, ланос, Sens, сенс сюда. Оды и восхваления тоже.

• Автор теми Автор теми john&m_007
  • Дата створення Дата створення
Напиши в лс помогу поставить
Вибач, але ти якось надто нав'язливо себе тут рекламуєш. Такій саморекламі не дуже віриться. Тим паче в нішевій темі про ланоси. Заведи краще окрему тему на ХФ і там опиши свій досвід роботи і збирай відгуки. І вже цю тему можеш закидувати по нішевих темах.

А куле там ставить? Сними порог левый, отдери крышку, там увидишь разъемы за блоком предов, твой 203, 4-пин, фиолетовый провод. Можеши на 204 его поймать .Вешаешь после реле,а не на управление))). Дольше протянуть справого зеркала, да и с зеркал через гофру. Только крепи провод и купи нормальный, иначе жгут режет. И протягивая плюй если мыла нет.)))
774152dd9732e4f98e6031.webp

57291d747ddd3903b92557f.webp

Второй вопрос не понял. Если ли концевики ремня на ланосе???? Я хз про эту фишку в данной марке, как и функция света оставленная и открытые двери.
Думаю проше будет сделать отдельный коробок, туды проц вставить с обвязкой и пусть прошивку напишут для индивидуальной комплектации. Думаю,что будет не сложно но в единичном случает стоимость встанет в баксов 150-200))).
Сразу перед глазами,что еще туда засунуть?)))) Так называемый окупант, датчик наличия пассажира, или весы как у нормальных авто))) Или превышение скорости и сразу вшить,что бы ланос больше 60 не ехал, все что выше противно пиликать.)))

Забыл, по первому вопросу, контакты на EF7 проверить не помешает, а лучше поднять ампераж предохранителя.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всім доброго дня!
Є такі вхідні дані: ланос із встановленими елементами обігріва бокових дзеркал і зуммер.
Треба обігрів підключити на кнопку обігріва заднього скла і зуммер підключити щоб спрацьовував на невимкнені габарити і незастібнутий ремінь.
Сам не наважуюсь це робити бо не маю досвіду колупання в проводці авта.
Підкажіть СТО чи електрика хто мені б допоміг. На VS-auto дзвонив - сказали таке не роблять. Чи може хтось із місцевих форумчан має час та натхнення допомогти. За винагороду, звісно. Знаходжусь на Олексіївці.
.
СТО Панорама.Электрик Сергей

А куле там ставить?
Дякую за інструкцію. Дзеркала я вже і сам підключив поки був у відпустці) Там найстрашніше було протягувати через роз'єм між дверима і корпусом. Дріт взяв півторашку багатожильний і по всьому шляху стяжками закріпив. Як то кажуть, очі бояться а руки роблять.
Второй вопрос не понял.
У корейських ланосів з заводу йде зуммер, який пищить на забуті габарити і т.д. Код 96219056. От я його купив і тепер треба підключати. Інструкції в інтернеті також є, але відпустка закінчилась і часу знову нема) Може з цим карантином буде час зайнятись)

було протягувати через роз'єм між дверима і корпусом.
Писал про мыло, реально помогает по гофрам сунуться. Провод нужно брать в силиконе или нормальный авто, колхозные на морозе дубеют и рубят на изгибах весь жгут. Хотя для шланоса пройдет любой))))))

Інструкції в інтернеті також є
Ну тады только могу пожелать удачи и ЧЕРНОЙ изоленты моток.
И не советую работать ПВХ ниже 3М, на трущихся нейлоном. а в полостях мохнатой, типа обесшумка.
Хотя для ланоса за счастье синяя или желтая)))))))))

А хтось був на лоску на карантині? Він зовсім закритий чи частково?

П.С. карантин дав час самостійно встановити і підключити і обігрів дзеркал і зуммер ще й приблуду з Китая для додаткової ілюмінації як на фото

Вкладення

• -.webp
    -.webp
    107.7 КБ · Перегляди: 253
А хтось був на лоску на карантині? Він зовсім закритий чи частково?

П.С. карантин дав час самостійно встановити і підключити і обігрів дзеркал і зуммер ще й приблуду з Китая для додаткової ілюмінації як на фото

к чему все эти илюминации? только глаз режет, из Ланоса нет смысла что то лепить, в стоке выглядит гораздо лучше

Вкладення

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    14.5 КБ · Перегляди: 198
Підкиньте, будь ласка, адреси/контакти розбірок де можна знайти заднє скло. Якесь ч м о запустило пляшкою в моє старе(

Вкладення

• 20200510_211920.webp
    20200510_211920.webp
    29.1 КБ · Перегляди: 187
  • 20200510_211911.webp
    20200510_211911.webp
    125.5 КБ · Перегляди: 195
Підкиньте, будь ласка, адреси/контакти розбірок де можна знайти заднє скло. Якесь ч м о запустило пляшкою в моє старе(

Автоград или новое ставь.Я ставил на Каштановой.Тоже бутылка прилетела,но давно.Лет 7 назад.

В жихаре есть вменяемая разборка.

на Тернопільській 21?

Назад
Зверху Знизу